Felipe Massa begrijpt keuze van Daniel Ricciardo: 'Hij was niet blij met de groeiende rol van Verstappen binnen Red Bull'

 |  R. Willems  |  Plaats reactie

Toen Felipe Massa nog actief was in de Formule 1 kon hij het erg goed vinden met Daniel Ricciardo. De twee wonen in hetzelfde appartementencomplex en de Australiër kon goed op weg met het zoontje van Felipe, Felipinho.

Misschien is dat een reden dat Massa veel begrip heeft voor de overstap van Daniel Ricciardo naar Renault, waar Christian Horner er beduidend anders over dacht.

Volgens Massa waren er twee redenen voor Danny Ric om weg te gaan bij Red Bull Racing: Honda en Verstappen. Over Honda kan Felipe Massa erg kort zijn: "Daniel weet, net als ons, totaal niet of de Honda-motoren volgend jaar gaan werken", zo begon de Braziliaan tegen Globo.

De tweede reden dat Ricciardo vertrekt is Verstappen, aldus Massa. De Nederlander zou te veel in te zeggen hebben binnen Red Bull. "Daniel is ook niet blij met de groeiende rol van Verstappen binnen het team." Christian Horner liet al weten dat beide coureurs eerlijk en gelijk behandeld worden bij Red Bull Racing.

"Ik begrijp Daniel, maar hij neemt wel een risico om te vertrekken. We gaan zien of het goed of slecht uitpakt voor hem", zo sloot de voormalig Formule 1-coureur af. 

Reacties