Te koop: Max Verstappen fanbus mét biertap

 |  R. Willems  |  Plaats reactie

Voor de Grand Prix van Oostenrijk behandelde we de Max Verstappen-fanbus al. Acht Bredase vrienden gingen met de omgebouwde BBA-tours bus naar Spielberg. Nu heb jij ook de kans om de grootste Max-fan te zijn, dus bus staat namelijk te koop.

In de bus vind je genoeg voorzieningen: acht luxe slaapplaatsen, negen plaatsen om te zitten in de bus, een wc, een surround stereo set én het allerbelangrijkste: een heuse bar met een biertap. 

Op de Facebookpagina van de bus, de Maxverstappenfanbus-pagina (duh...), laten de heren weten dat de bus hun een 'briljante' zomer heeft gegeven, maar dat het tijd is voor 'iets groters'. Wij zijn benieuwd wat dat zou kunnen zijn!

 "Onze fantastische camper heeft ons de meest briljante zomer gebracht. Na maandenlang klussen zijn wij met deze geweldige camper naar Oostenrijk en Duitsland getrokken, maar nu is het tijd voor een nieuw, nog groter project! Zijn jullie op zoek naar een fantastische mancave op wielen, een rijdend café of een camper voor de mooiste roadtrip van jullie leven, dan is dit de kans!", aldus de vriendengroep.

Foto's zijn te zien onder de Facebook-post.

Reacties