Autobahn

Test je kennis over de Suzuki Swift

Landgenoten. Suzuki heeft een enorm geinige alsook lollige quiz samengesteld met allerlei vragen en weetjes over de compacte Japanner met funfactor. 

Aanvankelijk deed je mee aan de quiz om met ons mee te doen aan de Suzuki Swift redactie Race. Helaas is de inschrijving daarvoor al gesloten, maar dat wil niet zeggen dat je quiz niet alsnog kunt invullen.

Is het belangrijk om te quiz te spelen? Nope, totaal niet, maar het is wel leuk. En er is een ranglijst waar je kunt zien of je de beste bent. Verder is er een overzicht van welke site de slimste reaguurders heeft, uiteraard willen wij bovenaan het lijstje staan. Dus hup, hup, spelen die quiz. We geven vast een tipje voor één van de vragen weg: de achternaam van Taylor is Swift. 

Nog even over die Redactie race (waar je dus helaas niet meer aan mee kunt doen). Op 15 augustus vindt de Suzuki Swift Redactie Race plaats in Rosmalen, daar gaan we op leven en dood strijden tegen de redacties van AutoRAI, Autovisie en Autoblog. Het gevecht bestaat uit vijf onderdelen, waarvan één algemene ronde over het parcours. De rest van de Swift-activiteiten bestaat uit fun-elementen die alle redacties hebben aangedragen om elkaar op een leuke manier te hinderen. Want dat is immers waar het in de nieuwe Swift om draait: maximale fun en maximaal rijplezier. En dat gaan wij op die dag bewijzen.

Voor de meeste onderdelen geldt dat we met z’n tweeën moeten zijn, en omdat de rest van de Autobahn-redactie semi-invalide danwel talentloos is op het gebied van rijvaardigheden, bieden we deze plek aan een Autobahn-reaguurder aan. 

Vergeet niet te klikken op “resultaten opslaan”, je e-mail adres in te vullen én je aanmelding te bevestigen via de mail die je ontvangt. Op die manier kunnen wij je contacteren als je een plek in de Suzuki Swift Redactie Race hebt gewonnen!

Reacties

hendrikjandetuinman 03-08-18 | 17:23

Die vragen... Hahaha, daar hebben jullie wel even op zitten broeden :-)
Kies mij, Steijn

OG_Cracker 03-08-18 | 17:42

Leuke zo'n quiz. Mag wel wat vaker voorbijkomen op Dumpert/Geenstijl. Over het racen, tja ik zou het graag opnemen tegen Stein en ik heb ook wel wat race-skillz, maar ik ben veel te lelijk om op camera te worden vast gelegd en die zullen hoogstwaarschijnlijk ook wel aanwezig zijn.

rolandet 03-08-18 | 17:42 | 1

Na 4x alle vragen goed en supersnel. Ja dit is wel een topmanier om klantdata te harvesten

DinkyToy 04-08-18 | 12:24

harvesten = oogsten

Sjaak_Balboni 04-08-18 | 14:15

Mooie quiz, alleen was de tijd soms voorbij voordat ik de vraag had uitglezen. Moeluhk! Verder moet ik meedoen omdat ik niets liever wil dan de irritantste presentator van Nederland het snot voor de ogen te rijden. En nee, die zit niet bij Autovisie of Autiobahn... Pick me, pick me.

IkDansVoorZaaad 04-08-18 | 14:21

Biem. Quiz gemaakt. Zie de uitnodiging wel verschijnen. Leuke scheurijzertjes, die Swiftjes. Altijd al geweest. Had vroeger zelf een 1.3 GTi, zelden zo'n lol gehad met zo'n opgefokt toerenblokje.

lekkeraustralie 04-08-18 | 14:28

En als ik nou win, dan natuurlijk krijg ik een vliegretoertje. Toch ?

Dikr 06-08-18 | 13:26

*reaguursels leest*

Paarse broeken zijn in hun missie geslaagd.

AMD 06-08-18 | 21:49

De quiz is leuk, maar ik fiets nog liever. Mij niet gezien.

Kaas de Vies 09-08-18 | 09:58

Ik heb overal turboflaps ingevuld! 10.000 punten!

Reageer