Autobahn

Daniel Ricciardo vindt Max Verstappen het leukst

Er leken de laatste tijd wat scheurtjes in de relatie tussen Max Verstappen en Daniel Ricciardo te komen, maar gelukkig blijkt het allemaal niet zo erg. Volgens de Australiër is Max nog steeds de prettigste teamgenoot die hij ooit had.

Je hoeft maar een video van Red Bull Racing erbij te pakken om te zien dat Max Verstappen en Daniel Ricciardo het altijd prima naar hun zin hebben. Het duo rijdt op de baan dan wel met het mes tussen de tanden, maar zodra ze geparkeerd zijn, zijn de twee weer dikke maten. Tijdens en vlak na een race of kwalificatie mogen ze wel eens wat lelijke dingen naar elkaar roepen, maar hun vriendschap wordt er niet door beïnvloed.

Tegen Formule 1 zegt de Ozzy het als volgt: "Max en ik doen samen veel buiten de baan, met niemand anders kan ik zo goed overweg. Eigenlijk is dat best grappig. Zoals je weet zijn we op de baan zeer competitief, maar weg van de auto lijkt dat niets meer uit te maken." 

Silly things

De twee kunnen ook prima veel lol beleven doordat ze het goed voor elkaar hebben in Monaco en bij hun team: "We waarderen het allebei dat we een goed leven leiden, dus proberen we ook veel plezier te maken. Red Bull organiseert voor ons heel veel silly things, waarbij we veel lol hebben. En waarom ook niet?"

Hij is ook zeer te spreken over de manier waarop Verstappen omgaat met zijn enorme populariteit in Nederland. Zelfs beroemdheden zijn volgers van de jonge Limburger. "Dan zou je op zo’n jonge leeftijd makkelijk naast je schoenen kunnen gaan lopen, maar dat doet hij niet." Volgens Ricciardo is dat echt een goede karaktertrek van Max. 

Het is mooi om te horen dat de twee nog steeds dikke maten zijn, zeker na het akkefietje in Oostenrijk. Alleen moet Daniel Ricciardo nog even zijn krabbel onder het contract bij Red Bull Racing zetten, zodat we van het duo kunnen blijven genieten, zowel op als naast de track.

Reacties

Omebert 13-07-18 | 22:45

Goed duo, Danni is een goede gast.

RexMundi 13-07-18 | 22:59 | 1

Ja, en Juncker heeft het in zijn rug. Tuurlijk...

sweedminder 13-07-18 | 23:13

ik zie liever daniel en max dan rutte en juncker...

rexmundi666 14-07-18 | 00:17

Ik pink ff een traan weg

TuurlijkNiet 14-07-18 | 06:26

Maar als je weet dat je zeer waarschijnlijk bij Red Bull blijft en dat Max dus tot 2020 je team genoot is, wie had dan een andere uitspraak verwacht dan dat de twee dikke vrienden zijn. Nu wil ik best wel geloven dat de twee het goed met elkaar kunnen vinden, maar het zal niet meer zijn dan de standaard collega vriendschap..

Motleycrew 14-07-18 | 12:30 | 1

Volgens mij worden Verstappen en Ricciardo niet door Red Bull betaald om zoete broodjes met elkaar te bakken en "dikke vriendjes" te spelen, maar om in de punten te rijden en races te winnen. Wat een volkomen overbodig geslijm allemaal. Je zou hierdoor haast een hekel aan de F1 krijgen... Ze weten waarschijnlijk gewoon niet wat ze moeten zeggen, of waar ze het over moeten hebben of zo... Dan gaan ze maar roepen dat ze elkaar zo aardig vinden. Stelletje kleuters, echt een beetje zielig. Straks gaan ze nog tikkertje spelen in de paddock. Of verstoppertje, ook zo leuk en om te lachen ! Nee, geef mij maar de 70's, met Hunt en Lauda. Die waren echt cool.

survivorjm 14-07-18 | 12:50

Mijn god, wat ben jij een zuur persoon.

Er staat dat ze NAAST de baan gied met elkaar overweg kunnen. Op de baan rijden ze, zoals vaak zat gezien is, met het mes tussen de tanden.

Jouw reactie is pas echt zielig.

Pierre Lebon 14-07-18 | 13:33

Helemaal niet nodig om dit af te breken of sarcastisch over te doen. Als ze lol hebben? Zo veel te beter. F1 rijden, binnen lopen en plezier hebben... Je kan er alleen maar over dromen.

Umberto die trotzoni 14-07-18 | 13:40

Gisteren eens zitten te kijken naar formule 1 cafe met Dhr berger, die kon er wat ik zo hoorde ook wat van in zijn tijd, hij gaf ook duidelijk aan dat zulke dingen als zij uithaalde, waarschijnlijk vandaag de dag niet meer kan, dan zijn die geregiseerde filmpje van max en danni duidelijk bedoeld om stoom af te blazen.

lekkeraustralie 14-07-18 | 14:03

Eigenlijk vind ik mezelf het leukst. Maar ik kan helemaal niet in zo'n auto rijden dus kom ik ook niet op televisie. Maar goed ook.

Alsulinkskijkt 14-07-18 | 15:24

De hele internationale media zit klaar met een ballonnetje voor een scheet van Verstappen. Maar hij blijft heel beheerst en rationeel.

Reagurend_Nijlpaard 14-07-18 | 15:56

Als je die vraag aan Ferrari coureurs stelt wordt het toch een beetje pittig: De één is een huilebalk en de ander is doofstom.

Reageer