Autobahn

Stoffel Vandoorne datet dochter van baas: 'we zijn professioneel'

Sinds het vertrek van Eric Boulier is Gil de Ferran de nieuwe baas bij McLaren. Volgens Stoffel Vandoorne is het geen probleem dat hij ineens de pa van zijn vriendinnetje Anna de Ferran als baas heeft.

De afgelopen maanden heeft Stoffel Vandoorne een nieuwe vriendin. Haar naam: Anna de Ferran. Ze is half-Braziliaans, half-Engels en gaat door het leven als influencer en DJ. Leuk voor Stoffel (en we kunnen hem alleen maar complimenteren met zijn smaak), maar er is een complicatie. Sinds vorige week is haar vader Gil de Ferran plotseling zijn baas geworden bij McLaren.

De Belgische coureur meent overigens dat er geen enkel probleem is dat hij tegenwoordig zijn schoonvader vaker ziet dan zijn meisje. "We zijn erg professioneel in het een van het ander scheiden, daarom is er niets meer over te zeggen," aldus Stoffel tegen Motorsport-Total.

Anna en Stoffel zijn sinds mei officieel een stel, maar blijkbaar kende het duo elkaar al langer. Niet gek met een autosportmeneer als vader. Dat verklaart ook dat Vandoorne niet de eerste coureur is die Anna binnen weet te hengelen. Eerder was ze samen met Indycar-coureur Sage Karam. Tja, als pa steeds op het circuit staat is het voor Anna ook een goede plek om te verschijnen.

Social
Social
Social
Social
Social

Reacties

ilovevolkskrant 13-07-18 | 12:47 | 4

Influencer en DJ. Oftewel, zit de hele dag te teren op de zak van haar vader en vriend. Heeft geen zinnige bijdrage te leveren.
NEXT!

Zueco 13-07-18 | 12:54

Exact. Zo denk ik er ook over. Mensen die zeggen als baan influencer, vlogger, instagrammer of youtuber te hebben, kun je gewoon niet serieus nemen. Maar erger nog, er zijn dus mensen (kinderen) die dus ook denken dat ze dit kunnen worden/doen. Dat dit normaal gedrag is. Deze mensjes staan zo ver van de werkelijkheid af.
Overigens, is dit dan wat men leert bij Vrijetijdswetenschappen???

TP 1984 13-07-18 | 13:03

Maar toch, een pikante muzikale dame met goede bedprestaties spreken me meer aan dan een vrouw die het altijd beter weet.

Bubske 13-07-18 | 13:32

Net alsof we niet allemaal exact hetzelfde zouden doen. Lekker doen wat je leuk lijkt en je geen zorgen maken om geld.

TuurlijkNiet 13-07-18 | 17:16

Ik denk dat je je verbaasd hoeveel influencers kunnen verdienen. Neem een Paris Hilton. Die hengelt toch elk jaar weer een aantal miljoenen binnen met haar product lijnen. Naast de miljoenen van pappie natuurlijk..

eekeek 13-07-18 | 13:37

Dit is typisch zo'n vrouw die dan in zo'n designbikini nog spannend is.. Echter als dan alles uit is, blijkt dat zo'n curve-loos figuur in bed helemaal niet leuk is.

Alsulinkskijkt 13-07-18 | 16:09

Nondeknetter :p Zo mooi en jong en slank. Ik ben jaloers !!

Koning Willy 13-07-18 | 16:28

Aandachtsmevrouw, met haar zorgvuldig uitgelichte bikinipics.

eightfour 13-07-18 | 16:42

lekker wijffie hoor, daar niet van, maar het zegt toch wel genoeg als ik aan de hand van die gekke navel, haar kan identificeren op de eerste foto. Die chicks lijken echt allemaal op elkaar. Blond, dun en lekker.

Be de Laer 13-07-18 | 17:31

Volgend jaar heeft Stoffel nog meer tijd voor haar.

kolonel-knalpiemel 13-07-18 | 19:57

Mooi meiske, beetje mager. En ze zal vast geen golddigger zijn, want ieder van ons kan zo een dame aan de haak slaan. Gelukkig kan een gulden vagijn troost bieden voor de zoveelste 16e plaats van onze stoffige Belg.

Onderbuik 14-07-18 | 06:44

Stoffel was toch een schildpad?

lekkeraustralie 14-07-18 | 14:22

Wellicht wil ze graag bereden worden, maar met oto's heeft het niet veel te maken.

Reageer