Hongarije, Singapore en Mexico zijn volgens Max Verstappen dé races waar Red Bull kan winnen

 |  R. Willems  |  Plaats reactie

Voor wie Max Verstappen dit jaar live wil zien winnen, is hier alvast een tip: koop tickets voor de Grand Prix van Hongarije, Singapore en Mexico. Dit zijn volgens de Nederlander dé circuits waar het moet gaan gebeuren.

Vorig jaar verliepen de eerste twee genoemde Grand Prix niet naar wens voor Verstappen. Tijdens de Grand Prix van Hongarije knalde hij in de tweede bocht tegen teamgenoot Daniel Ricciardo aan, die gelijk de strijd moest staken. Max kreeg een tien-seconde-penalty aan zijn broek, waardoor hij kansloos was voor de overwinning. In Singapore was het vóór bocht één al afgelopen: Sebastian Vettel en Kimi Raikkonen zorgden ervoor dat Verstappen in een Ferrari-sandwich terecht kwam. 

In Mexico won Max vorig jaar formidabel, maar dit seizoen hoopt hij op alle drie de circuits alles uit de RB14 te halen: "Ik denk dat we daar zo'n vier tienden toegeven op de kop, maar dat kunnen we misschien ergens anders compenseren. Ik zie daar dus wel kansen", aldus Max tegenover De Telegraaf.

De Grand Prix van Hongarije is al over twee weken, de andere twee Grand Prix laten nog ongeveer twee á drie maanden op zich wachten. Maar Verstappen is nu daar nu al enthousiast voor: "Daar kunnen we op voorhand echt meestrijden."

Reacties