Max Verstappen vreest voor 'vol gas-circuit' Hockenheim

 |  R. Willems  |  Plaats reactie

Over twee weken staat de volgende race weer op de planning: De Grand Prix van Duitsland. Op Hockenheim wordt de race afgewerkt en Max Verstappen is nou niet bepaald vol vertrouwen, na de Grand Prix van Engeland.

Op Silverstone werd de achterstand van de Renault-motor op haar concurrenten erg pijnlijk. Verstappen vond het zelfs lijken of de Renault-krachtbron in een lagere raceklasse thuishoorde

Hockenheim is ook een circuit waar het gas veel open kan staan. De verwachting van Verstappen is dus ook niet erg rooskleurig.

"Op Hockenheim is het ook gewoon vol gas. Het zijn daar vooral veel rechte stukken, met een aantal bochten ertussen, waarvan er een paar ook vol gas zijn", zo begint Max tegenover De Telegraaf.

Maar helemaal pessimistisch is de Nederlander niet. In Oostenrijk leek Red Bull ook kansloos, maar na 71 rondjes op de Red Bull Ring stond Max op het hoogste treetje van het podium!

"Je weet het nooit natuurlijk. Misschien kan je door incidenten of een safety-car situatie een goed resultaat behalen. Maar het zal in ieder geval niet makkelijk worden", aldus Verstappen.

Reacties