Autobahn

Een Chinees, een vrouw en een Range Rover komen een Jaguar tegen

Wetenschappers hebben jaren geleden eens een Chinese vrouw gekweekt met extra veel irrationalium en haar een Range Rover Evoque gegeven. Wie dit filmpje kan kijken zonder moordneigingen moet ontwikkelingshulp gaan doen.

Weet u wat ons kryptonite is? Dat een of ander lid van het grauw auto's pijn doet. Wat Idéfix met bomen heeft, hebben wij met gewonde en gevallen auto's. Alleen houden we het niet bij huilen. Wij gaan Liam Neeson: will find, will kill. Dus als we deze Chinese vrouw, ongetwijfeld van het type Louis Vuitton-tas en Hèrmes-sjaaltje, ooit voor onze auto komt, vermoorden we alle onschuld. De agent zal later horen dat we oepsiepoepsie dachten dat de rem rechts zat. 

Mevrouw claimde dat de parkeerplaats van haar was. De Jaguar XF stond daar als een aso geparkeerd - geen ontkennen aan - en de vrouw moest en zou helemaal vrouw gaan. Ze beukte de arme Jaguar aan de kant. De mensenmassa eromheen was gepeupel van de weerzinwekkende soort die in vroeger dagen een heksenverbranding als dagje uit beschouwde. Niemand houdt de aglessieve tlut tegen. 

Dus zien we een totaal schuldeloze Jaguar gewond raken. Wij hopen dat hij het overleefd heeft en het inmiddels goed maakt. Mocht u alle opwinding over een stel auto's - vergeet ook niet dat de Evoque is beschadigd! - onzin vinden, dan kunt u hier lid worden van GroenLinks en vindt u hier hoe u kunt deelnemen aan de Nuit debout. Vrije Westerlingen geven namelijk wel om eigendom. En compassie.

(Oh en zet dat kutgeluid uit. Tuig mag ook filmen, dat hebben we ooit toegestaan.)

Reacties

De Nare Varaan 25-05-16 | 22:16

Ze had 'm ook gewoon weg kunnen duwen ipv rammen.
Ding heeft koppel genoeg

Kaas de Vies 25-05-16 | 22:28

Rond 2:06 zie ik een kind achterin zitten.

Badderbeest! 25-05-16 | 22:55 | 1

Ik zie het probleem niet, het is maar blik. Wie zijn auto dubbelparkeert moet op de blaren zitten. Ik vind de evoque bestuurster een fantastisch mens.

Teutoonsch 26-05-16 | 01:09

Ah, daar hebben we er eentje van het type 'wie bij mij inbreekt, schiet ik door zijn hoofd'. Inbrekers zijn walgelijk tuig, maar hoezo het principe van proportioneel geweld dan afschaffen? Zelfde hier: eikel parkeert kut, kom laten we zijn auto kapotmaken. Fred Teeven-logica, dus solliciteer snel bij de partij van de intellectuele leegte; de VVD heeft altijd plek voor mensen die niet kunnen en willen redeneren maar die vooral k-e-i-hard willen optreden.

_kees_ 25-05-16 | 23:07

Volgens mij wil ze gewoon het parkeervak UIT en staat die oetlul ervoor geparkeerd. Groot gelijk dus.

loze stijl 25-05-16 | 23:56

Als ik me niet vergis heeft ook een Voque een handle voor all wheel drive en lage gearing.
Scheelt een hoop drama en heen en weer rijden..

MRF2739 26-05-16 | 11:03

Chinezen zijn over het algemeen niet alleen slechte, maar ook domme rijders. Ze had gemakkelijk een takelwagen kunnen bellen, dat bespaart schade aan haar auto, een claim of zelfs een gevangenisstraf voor vandalisme.

Wat die Jag betreft.... die is natuurlijk een hufter. Had tijdje geleden een zelfde probleem. Zat klem i.e. parkeervak omdat een of andere idioot precies zo had geparkeerd in hartje Amsterdam. Met 4 man hadden we de wagen verplaatst richting gracht!

MansEnGarde 26-05-16 | 16:05

-"Weet u wat ons kryptonite is? Dat een of ander lid van het grauw auto's pijn doet. Wat Idéfix met bomen heeft, hebben wij met gewonde en gevallen auto's."-

Mmm.. vanwaar dan de liefde voor die twee autorespectlozen, zijnde Clarkson - techno-Filistijn, wat zijn ogen zien maken zijn handen stuk- , en Hammond -botsbarbaar-? Heil May.

Reageer