Autobahn

Max Verstappen: Ik kan nog beter

De winst pakken tijdens de Grand Prix van Spanje was een fantastische prestatie, maar Max haalde nog niet het maximale uit zijn auto. "Ik kan nog steeds verbeteren."

"Ik ben nog steeds aan het wennen aan de auto en kan nog steeds verbeteren. Tijdens de testen heb ik weer hele belangrijke dingen geleerd", vertelt de Nederlandse sportheld vandaag tijdens de persconferentie in aanloop naar de race in Monaco komend weekend.

Door zijn jo fuckingho bizarre overwinning ligt Mad Max vol onder het vergrootglas van de internationale autosportwereld. Maar zoals gebruikelijk laat hij zich niet gek maken. "Iedere coureur staat onder druk, maar ik probeer het om te vormen in positieve druk. Je kan alleen maar succesvol zijn als je gelukkig bent." Bam, die kan op een tegeltje.

Oudste

Deze positiviteit straalt ook van de vliegende Hollander als het over de afgelopen race gaat. "De eerste Nederlandse F1-racewinnaar zijn, is best cool. Ik kan mezelf de jongste en oudste Nederlandse racewinnaar noemen. Is er ook iets waar ik het oudste in ben." Hoewel bijna heel Nederland ontplofte na zijn zege, heeft Max nog niet veel meegekregen van de Verstappen hypetrain die volgas door de polders koerst. "Ik ben na de race nog niet veel in Nederland geweest, maar hopelijk zien we nu meer Nederlandse fans bij de races."  Maak je daar maar geen zorgen over Max.

Ferrari

Ook zijn concurrenten zijn nu gewaarschuwd. Ferrari voelt de het adem van de rode stier in zijn nek hijgen. "De overwinning van Max in Spanje was een speciaal moment. Het is nu aan ons om te zorgen dat dat niet te vaak gebeurd", zo reageert Sebastian Vettel. Daar krijgt Ferrari het nog zwaar mee, want Red Bull komt met een betere motor. Daniel Ricciardo profiteert daar al dit weekend van en bij de race in Canada krijgt ook Max de updates. Hopelijk brengt hem dat meer mooie podiumplekken.

Reacties

Gerf 25-05-16 | 18:09 | 2

Ben overigens benieuwd hoe snel de "hype" fans alweer zullen gaan klagen als Max niet meteen nog een paar GPs wint.

Kaas de Vies 25-05-16 | 18:28

Als beroemdheid op de interwebs kan ik je vraag beantwoorden.

Vogelbeest 25-05-16 | 20:04

@Kaas de Vies 25-mei | 18:28 en het antwoord is.........?

pendajo 25-05-16 | 21:21

Welke GP had je ook alweer gewonnen, Kaas?

PantyHamster 26-05-16 | 06:51

Ik snap dat mensen ineens maxgeyl zijn, maar geloof mij een kaartje SPA is mooi kut, 250 euro betalen voor kaartje van de goedkoopste serie, parkeren auto, slapen enz. terwijl je thuis met 4 tv's alles kan zien, lekker op de bank zonder steeds die fucking bergen op te moeten kruipen.
Geloof mij als je slecht ter been bent of rookt, neem dan je gehandicaptenracebolide mee.

Reageer