Autobahn

Max Verstappen WINT in Monaco

Nee, we hebben geen glazen bol, en ja, we maken ons ernstig schuldig aan clickbait. We're not even sorry. Voorafgaand aan de GP van Monaco wordt traditiegetrouw een benefietvoetbalwedstrijd gehouden, en dus trok Max gisteravond de kicksen aan.

Of Max net zo goed is met een bal als met de pedalen weten we niet, maar hij zou niet de eerste F1-coureur zijn die erg goed kan voetballen. Michael Schumacher was naast een racelegende ook een begenadigd balletjestrapper, en sowieso een sportieve alleskunner, totdat hij met skiën over het randje ging. 

Gisteravond speelde het coureursteam (in zwart-wit geblokt tneue) met o.a. Max, Felipe Massa, Fernando Alonso en Carlos Sainz tegen een team met, laten we zeggen, iets meer oudgedienden. Naast Prins Albert II van Monaco deden ook ex-motorcoureur Loris Capirossi en wat ex-skiërs mee. 

#TeamMax won uiteindelijk met 3-1, en Alonso was met 2 goals de ster van de avond. We gaan er van uit dat er niet echt hard competitief gespeeld werd, want er liep voor enkele honderden miljoenen aan kwetsbare benen op het veld. Gelukkig voor Max deed Kvyat niet mee, en had Sainz het niet op zijn enkels gemunt. We laten u achter met wat foto's als sfeerimpressie.

Update. We hebben ook videobeeld. Alonso die een punt scoort dit jaar, da's toch best bijzonder. Maar hij legt hem er lekker in.

Nee, joh. Helemaal niet awkward.

Prins Albert was in de jaren '80 iets afgetrainder

Reacties

rotorhead 25-05-16 | 09:52

Dit is tenminste leuke clickbait! In tegenstelling tot zo'n ander euh.. blog. Zelfs feiten checken is ze daar teveel werk lijkt het vaak.

Dikr 25-05-16 | 10:22

Wat een hipsters op die laatste foto. Alleen de baarden ontbreken.

Hemmenaar7 25-05-16 | 15:04 | 2

Vriendje van mij heeft voor komend weekend 2 kaartjes voor de grand prix van Monaco. Helaas trouwt hij dit weekend. (Kaarten al gekocht voordat de datum van het huwelijk bekend was). Zijn vraag: heeft iemand interesse om zaterdag te trouwen?

bast8166 25-05-16 | 17:09

Ha! Die stond gisteren al op Marktplaats.

Hemmenaar7 26-05-16 | 11:18

dat check ik niet elke dag... maar ook deze grap is imo goed genoeg voor hergebruik, ik moest erg lachen

Reageer