Max Verstappen sluit een toekomst als Ferrari-coureur niet uit

 |  R. Willems  |  Plaats reactie

Red Bull Racing-coureur Max Verstappen is op dit moment erg tevreden met zijn huidige team, maar hij beseft ook dat hij misschien niet altijd Red Bull-rijder zal zijn. In dat geval zou Max best Ferrari-coureur willen zijn.

Op dit moment wil hij daar alleen nog totaal niet aan denken, zo liet hij weten aan het Italiaanse La Voce. Vooral de oppermacht dat het Oostenrijkse team toonde in Monaco is voor Max een reden om veel vertrouwen te hebben in Red Bull.

"In Monaco had ik echt in geen andere auto willen rijden, dan de onze. We hadden daar verreweg de beste auto en het beste pakket. Ook de updates die we geïntroduceerd hebben, pakken ook allemaal goed uit. We kunnen ieder weekend meedoen om de overwinning", zo begon Max.

Naast het feit dat Red Bull een goede auto heeft, is Max nog minimaal twee jaar verbonden aan zijn huidige team. Die periode maakt hij met alle liefde af, zo zegt de Nederlander zelf: "Ik ben op mijn plek bij Red Bull en ik heb nog een contract van twee jaar. Dus ik zit nog wel even goed", aldus de Limburger.

Ook na die periode zou Max het liefst bij de Red Bull-familie blijven, maar wie weet wat er in de toekomst gebeurt. Op dit moment hoeft hij er nog niet aan te denken, maar zou Ferrari een optie zijn voor de Nederlander later? 

"Als ik kijk naar Kimi, die had mijn vader kunnen zijn. Hij is nu hoe oud? 37 of 38 ofzo. Ik ben nog maar twintig, dus ik heb nog genoeg tijd om ooit voor een speciaal merk als Ferrari te rijden", zo sloot Max af. 

Reacties