Er komen drie verschillende Red Bull-auto's naar de Jumbo Racedagen!

 |  R. Willems  |  Plaats reactie

Bezoekers van de Jumbo Racedagen 'Driven by Max Verstappen opgelet! Aankomend weekend staat het evenement op Circuitpark Zandvoort gepland en er is goed nieuws. Er zijn DRIE voormalige Red Bull-auto's te bewonderen.

Eerder dit jaar werd het nieuws bekend gemaakt dat niet alleen Max Verstappen, maar ook Daniel Ricciardo en David Coulthard naar Nederland toekomen, voor de racedagen in het pinksterweekend. Daarna was het even onduidelijk of de (voormalig) Red Bull-coureurs allemaal van één auto gebruik moesten maken of dat er per coureur een auto beschikbaar was.

Frits van Eerd, eigenaar van de Jumbo, laat vandaag op zandvoort.nieuws.nl het goede bericht de wereld in: "De auto's zijn onderweg naar Zandvoort en we zijn erg trots dat we drie Red Bull F1-auto's aan ons publiek kunnen laten zien. Het is de eerste keer dat de Nederlandse fans deze Formule 1-auto's tegelijkertijd kunnen aanschouwen", aldus Van Eerd.

Hoofdpersoon Max Verstappen is ondertussen terug gevlogen vanuit Barcelona, waar hij dinsdag nog een testdag had, naar huis. De Limburger gaat zich nu opmaken voor de Racedagen, waar hij naar eigen zeggen erg veel zin in heeft: "Ik vind het echt te gek dat Daniel Ricciardo en David Coulthard er op eerste pinksterdag bij zijn. We gaan de fans echt een mooie show geven. Dat is een fantastische kans om de racesport dichter bij de fans te brengen", zo liet Max weten.

Reacties