Daniel Ricciardo ziet Grand Prix van Monaco als beste kans op nog een overwinning!

 |  R. Willems  |  Plaats reactie
Feliciteer Max met een Like!

Jos Verstappen en Lewis Hamilton noemden Red Bull Racing al de favoriet voor de winst tijdens de Grand Prix van Monaco. Ook Red Bull-coureur Daniel Ricciardo denkt dat Monte Carlo de beste kans is op een overwinning op eigen kracht, dit seizoen.

Waar de Grand Prix van Spanje een teleurstellende race was voor Daniel Ricciardo, waar hij als vijfde eindigde terwijl teamgenoot Max Verstappen derde werd met 23 seconden voorsprong. De Australiër kijkt daarom uit naar de Grand Prix van Monaco, waar hij hoopt mee te doen om de overwinning. 

In Spanje introduceerde het team een hoop updates op de RB14, die volgens Max Verstappen prima werkten. Daniel Ricciardo was nog niet zo gewend aan de nieuwe onderdelen. Volgens hem zijn ze niet altijd even fijn om mee te rijden: "De potentie is er, maar om het consistent te laten zien is nog lastig. We moeten wat meer informatie krijgen over de updates, maar ik hou het positief en zie dat we veel potentieel hebben", zo begon Ricciardo tegen Mobil1TheGrid.

Ondanks het feit dat hij nog niet helemaal is gewend aan het nieuwe update-pakket, ziet hij de eerstvolgende race het liefst zo snel mogelijk komen. Op de straten van Monte Carlo verwacht de Australiër namelijk dat de RB14 het beste tot zijn recht komt.

"Monaco is waarschijnlijk het beste circuit voor ons, op basis van pure snelheid. Ik kijk er zeker naar uit om er weer te racen", zo sloot Max Verstappen's teamgenoot af. 

Reacties