Autobahn

VIDEO. Ho Pin Tung ramt Range Rover over bergweg

Nadat Ho Pin Tung vorige maand een trap opreed met een Range Rover Sport SVR, mocht hij nu gewoon een weg gebruiken. Toch wat fijner voor de bips. De 99 bochten van de Tianmenweg werden beheerst door Ferrari, maar nu niet meer. 

De Nederlandse Chinees reed de Range Rover Sport SVR in 9:51 naar boven. De sportieve interpretatie van een SUV heeft dankzij zijn V8 de beschikking over 575 pk en doet de nul naar honderdsprint in 4,5 seconden. Het onderstel van de SVR is door Jaguar Land Rovers afdeling SVO verstevigd, waardoor hij ook bij snelle richtingswisselingen en remmen niet teveel duikt. Op de bochtige weg met 99 haarspelden komt dat goed uit.

Range Rover grijpt de kans aan om een niet bestaand record 'onofficeel' te verbreken. Tja, als je de bekende klapper op de Nürburgring niet kunt maken, dan moet je zelf maar een record verzinnen. Ze verbeteren nu de irrelevante tijd die door een Ferrari 458 Italia werd gezet, ongetwijfeld zat daar geen pro-coureur achter het stuur. Autobahn springt toch gewoon mee op de hypetrein, want de beelden van de weg in China zijn magistraal. Dus, Range Rover, of jullie ook even de onversneden variant online willen zetten.

Reacties

theteach 13-03-18 | 17:25 | 1

Hillclimb altijd veel leuker dan een stom circuitrondje.

CamaroHans 13-03-18 | 20:13

That's not a hillclimb... thís is a hillclimb! www.youtube.com/watch?v=y1ubHrljbEE

Diotima 13-03-18 | 20:24

Wat vermoeiend gefilmd! Dat valt me wel meer op bij filmpjes van bedrijven tegenwoordig. Ik ga C' était un rendez-vous kijken...

owikzegmaarwat 13-03-18 | 21:22 | 1

het maakt niet uit of de RR sneller is, als ik moest kiezen tussen een RR en een Ferrari dan koos ik natuurlijk voor het laatste. Is mss minder praktisch als je een gezin hebt maar eh... er zijn ook wel 4deurs ferrari's.

CamaroHans 13-03-18 | 22:21

Oja?

Reageer