Ziggo Sport wil Formule 1-uitzendrechten ook ná 2018 behouden

 |  R. Willems  |  Plaats reactie

Het contract van Ziggo Sport met Liberty Media, wat hen de uitzendrechten geeft van de Formule 1 in Nederland, loopt na dit seizoen af. Maar Nederlandse F1-fans niet getreurd, de zender wil ook ná dit seizoen de uitzendrechten behouden.

Will Moerer, directeur van Ziggo Sport, laat in gesprek met Grand Prix Radio weten wat de plannen zijn voor de toekomst, al is er nog geen gesprek geweest met de eigenaren van de Formule 1.

"We hebben de intentie om de Formule 1 ook na dit seizoen te blijven uitzenden, maar we hebben nog geen gesprekken gevoerd. Dat gaan we over een paar maanden doen", aldus Moerer.

Wel kan de directeur alvast zeggen dat het programma 'Formule 1 café' dit seizoen vaker uitgezonden zou worden. Dat programma, uitgezonden op de vrijdagavond wordt gepresenteerd door Rob Kamphues. Analisten zijn Robert Doornbos, Jan Lammers, Tom Coronel en Giedo van der Garde.

"De grote lijnen blijven hetzelfde. Wel zal het Formule 1 Café vaker worden uitgezonden. Niet alleen tijdens de raceweekenden, maar ook als er geen Grand Prix is maken wij een aflevering", zo sloot de directeur af. 

Reacties