Autobahn

VIDEO. Held Billy Monger weer in racewagen

Het is een feelgood en feelbad verhaal in een persoon samengebald, de historie van Billy Monger. BillyWhizz verloor nog geen jaar geleden beide (onder)benen bij een crash op Donington Park. Niets stopt hem echter om weer in de wagen te stappen. Koning!

Billy Monger had vorig jaar 16 april tijdens het Brits F4-kampioenschap op het circuit van Donington geen geluk. In een verschrikkelijk geval van pech reed hij volgas achterin een voorligger, waarbij de monocoque van zijn auto het begaf. Het resulteerde in zware verwondingen aan zijn benen, waardoor die niet meer te redden waren.

Vanmorgen was het echter een heuglijk moment voor Billy toen hij weer in een Formulewagen kon stappen glijden. Omdat het leek dat zijn carriere voorbij was na de crash werd er onmiddellijk een crowdfundcampagne gestart om hem er weer bovenop te helpen. De getalenteerde racer rijdt nu in een aangepaste auto.

Reacties

Beffel0Bill 14-02-18 | 22:04

Moet geen probleem zijn tijdens de race
Flippers om te schakelen
Mja bij een fik kruipt ie niet zo makkelijk uit de bolide

hendrikjandetuinman 14-02-18 | 22:13

Lijkt me juist makkelijker - ironisch genoeg - hij geeft immers minder stukken die klem kunnen gaan zitten

Beffel0Bill 14-02-18 | 22:47

@hendrikjandetuinman
Kruip jij makkelijk op je handen als je broek In de fik staat?

hendrikjandetuinman 14-02-18 | 23:21

@Beffel0Bill ehm, vorige keer is bij toch ook niet afgefikt? Toen had hij last van vastzittende benen. Dat gaat nu niet meer gebeuren, toch

Reageer