Autobahn

VIDEO. Pitspoezenboot vangt werkloze F1-babes op

Sinds de F1 in een vlaag van verstandsverbijstering heeft besloten de babes te vervangen door kleuters staan de pitspoezen op straat. Gelukkig biedt deze Belg een vangnet, maar pas na adoptie wel op voor harige, luide, mottige beesten s.v.p. (via Dump)

Reacties

TuurlijkNiet 08-02-18 | 16:29 | 1

Liberty Media wou de F1 vooral in de VS groter gaan maken. Zou op zich niet zo moeilijk moeten zijn, want zowel de Indy Races als de Nascar series trekken vele malen meer kijkers en publiek dan de F1.. Anders dan in Europa waar 90% van de sport om voetbal draait, is er in de VS niet een enkele grote sport, maar hebben ze meerdere. Naast American Football, doet men ook aan honkbal, basketbal, ijshockey, beach volleybal, voetbal (soccer) en motor sport. Meer dan 100 miljoen Amerikanen zagen afgelopen zondag vijf voudig SuperBowl winnaar Patriots verliezen van de Eagles..

Vervolgens verwijder je als F1 de grid babes onder het motto dat ze niets toevoegen. Maar wat voor meerwaarde hebben de grid kids dan in de F1?

DrommelseKlootviool 08-02-18 | 21:56

psst.. cheerleaders. We noemen ze geen pitspoezen meer, maar cheerleaders. Dan vinden ze het in de USA ook helemaal tof, en eigenlijk zijn cheerleaders beter dan pitspoezen, want beweging en zwaaien met die benen.

Reageer