Autobahn

Beelden publiceren HELPT. Doorrijder Oss aangehouden

Op nieuwjaarsnacht werd een 28-jarige vrouw in Oss schandalig hard overhoop gereden en voor dood achtergelaten door iemand in een bestelbus. Haar vader wachtte het politieonderzoek niet af en gooide de beelden online. Met succes!

Het verhaal is vreselijk: de jonge vrouw ruimt een half uurtje na de jaarwisseling afgestoken vuurwerk van straat op, wanneer er plots met een rotvaart een Ford Transit aan komt scheuren. De auto schept haar van achteren en rijdt over haar heen. De bestuurder gaat er vervolgens in volle vaart vandoor, zonder zich om zijn zwaargewonde slachtoffer te bekommeren.

Haar vader laat het er niet bij zitten, want hij weet net zo goed als u en ik dat de politie dan misschien na 3 maanden eens met wat beelden komt aankakken, zoals in dit geval in Groningen. In plaats daarvan zet hij de beelden online en looft 2.000 euro uit voor de gouden tip. Alleen op Facebook is de video al meer dan 800.000 keer bekeken:

Vanavond kwam het verlossende woord: de politie heeft een 39-jarige man uit Driebergen-Rijsenburg aangehouden, hij meldde zich zelf op het bureau in Oss. Ook is de Transit aangetroffen die gezien de schade met 100 procent zekerheid betrokken is geweest bij de aanrijding, deze stond op een camping in het Gelderse Stroe. Het is nog niet met zekerheid te zeggen, maar we mogen er van uitgaan dat de proactieve houding van de vader samen met de massale aandacht heeft geleid tot, of in ieder geval meegeholpen met, de oplossing van de zaak.

We zijn benieuwd wat het excuus dit keer is: alcohol, drugs, een psychose, of gewoon gezellig alledrie. Dat wordt toch al snel twee daagjes keihard schoffelen, maar dat zal hem leren. Iets zegt ons wel dat de verdachte beter niet meer zijn gezicht in Oss kan vertonen, tenzij hij graag wat extra ijzer wil innemen.

Reacties

little C 09-01-18 | 22:08

En dadelijk gaan janken dat hij van schrik doorgereden is waarna hij een 'foei, niet meer doen' te horen krijgt en fluitend weer naar buiten loopt.

TuurlijkNiet 09-01-18 | 22:22

Ik denk lage bloedsuikerspiegel...

warmeballen 10-01-18 | 04:34

Die lul had het niet eens in de gaten, remlichten gingen pas branden toen (na de aanrijding) er een rotonde kwam waar hij al te snel op aan kwam rijden.
Gewoon niks in de gaten gehad óf compleet schijt gehad, allebei is vreselijk fout.

Nu nog hopen op een passende straf.

Walliewal 10-01-18 | 06:46

Hopelijk is de privacy van het "heerschap" niet al te zeer geschonden...

Croxifoxio 10-01-18 | 08:58

' extra ijzer wil innemen.'
In de zin van: Osse messentrekkers?

Pedronegro 10-01-18 | 09:04

De drugs en alcohol zijn uit zijn donder. Aanrijding niets van gemerkt. Schade was van aanrijding met zwijn tijdje terug. Verwacht er niet teveel van.

artie 10-01-18 | 10:04

Even ter aanvulling. Het slachtoffer is gelukkig, in tegenstelling tot wat er in het bericht staat, niet zwaargewond. Het betreft hier een hersenschudding en kneuzingen. Gelukkig maar.

little C 10-01-18 | 12:56

An sich zijn dat geen zware verwondingen, maar gecombineerd mag dat wel als "zwaargewond" aangeduid worden.
En verder maakt het geen zak uit, ik vind @Croxifoxio wel een goed voorstel hebben voor deze totale achterlijke.

Reageer