Autobahn

In 2018 koop je je Bentley met cryptocurrencies

Na de Bitcoin-hype van 2017 wordt 2018 het jaar van de altcoins: de vele duizenden alternatieven voor Bitcoin. Bekend gezicht in de cryptowereld is virusbestrijder en allround rare snuiter John McAfee. Hij kocht zijn laatste Bentley met crypto.

Waar neppe vlogmeisjes de filosofische overweging 'misschien koop ik wel een Bentley, misschien koop ik wel een Honda' maken (en vervolgens voor een oude Polo met trekhaak kiezen), hanteren de echte crypto-ballers de 'geen woorden, maar daden'-tactiek. John 'Obama Turned My Frog Gay With Chemicals' McAfee zit vuistdiep in de crypto's, en dus heeft de man er baat bij de wereld te tonen dat je echt-wel-heus-waar-kijk-maar-serieus met de stukjes computercode kunt betalen, en dat het niet een zeepbel is die binnenkort gaat barsten.

Social

SO naar Cape Cars

U ziet, McAfee is een tweedehands Bentley-cabrio rijker, maar hij vertelt er niet bij welke crypto hij als betaalmiddel heeft gebruikt. We gokken dat hij in ieder geval een leuke korting hosselde door de insteek nogal pluggerig te maken, maar aan de andere kant: wij vertrouwen blind op iemand die zijn rookwaren met papiergeld aansteekt en graag met wapens poseert. Overigens is de excentrieke Amerikaan niet de eerste die een auto voor Bitcoin koopt: deze Lamborghini-dudebro ging hem al voor. Ook stond er eind vorig jaar in Engeland een gouden Rolls-Royce Ghost te koop, met als enige geaccepteerde valuta... yep, Bitcoin.

Ondertussen vermaken wij ons met alle crypto-memes, die al even hard opkomen als alle verschillende muntjes. Een rokende man in een lange regenjas tipte ons zojuist in de Autobahn-parkeergarage dat Tron (TRX) dit jaar helemaal maan gaat, vlak voordat we in de redactie-M550i stapten. Maar ja, niemand heeft een glazen bol.

Reacties

Brofist 09-01-18 | 15:22

Of in het geval van Schlampe Louise misschien wel een Honda. Voor als de koers tegenvalt zeg maar...

zonder_moeite 09-01-18 | 15:53

In dat geval gaat PACcoin naar de #moon #hodl #lambo. Nog steeds cheap as fuck (1 sat = 0,000161$) en al x60 in de afgelopen week. Komen de 15e met de whitepaper. www.paccoin.net

Abject 09-01-18 | 19:04

Lol, uitgegeven vanuit het fictieve staatje Pacifica Nation.
Snel contact opnemen met de erven Gregor Mac Gregor. Met een beetje geluk mogen we namens hun de Coin of Poyais uitbaten.
www.economist.com/news/christmas-spec...

loze stijl 09-01-18 | 18:00

Ik zie het gebeuren... heb je je Mulsanne besteld... wordt die eindelijk afgeleverd bij de dealer en daar komt het moment van betalen.... Neem je nog een extra kop gratis koffie ( in de hoop dat de koers verder stijgt voor de verkoper naar huis wil)?

Reageer