Autobahn

FISTFIGHT. Felipe Massa's teamgenoot vecht letterlijk om positie

Bizarre beelden zijn bizar. Tijdens een kartrace in Brazilië probeert Tuka Rocha een andere karter in te halen, maar die houdt hem op zodat Felipe Massa verder kan uitlopen. Beide coureurs eindigen in de bandenstapels en gaan daar op de vuist.

Het gebeurt niet heel vaak dat coureurs naast de baan doorgaan met hun strijd. In Brazilië waren het oud A1GP-coureur Tuka Rocha en Rodrigo Dantas (teamgenootje van Felipe Massa) die dit weekend de camera's op zich gericht kregen toen ze wel rollebollend over het circuit gingen.

Terwijl Massa op de eerste plaats reed in een 500 mijls kartrace probeerde zijn teamgenoot Rodrigo Dantas de weg te blokkeren voor Tuka Rocha, die op de tweede plaats reed. Op zich al heel onsportief, maar wat er later gebeurt is nog veel onsportiever. Terwijl Rocha op een gegeven moment dan maar rammend langs Dantas te komen vliegen de beide coureurs de baan af. Daarop slaan bij Massa's teamgenoot alle stoppen door en hij begint eerst te duwen en vervolgens met slaan op de helm van Tuka. 

Beveiligingspersoneel haalt de twee kemphanen uit elkaar en tempert de gemoederen. De teams van de vechters zijn uiteindelijk gediskwalificeerd, waardoor het team van Rubens Barrichello er met de winst vandoor ging. Felipe Massa was nogal ontdaan door het gedrag van zijn ploegmaatje en heeft zich verontschuldigd bij Rocha en tegen het publiek.