Autobahn

Elon Musk heeft de oplossing tegen sneeuw en gladheid

Als er een beetje neerslag valt ligt meteen het hele land stil, maar dat is volgens miljardair-ziener-doener Elon Musk nergens voor nodig. Als het aan hem ligt rij je altijd onder alle ellende door in tunnels, en anders zet je gewoon een vlammenwerper in.

Helaas voor ons wil Elon Musk zijn tunnelplan als eerste uitvoeren in Los Angeles. Naast de eerder aangekondigde oefentunnel, die toevallig precies van zijn huis naar zijn kantoor loopt, heeft de Tesla-baas nu nog meer tunnels getoond. De geboorde grotten moeten precies onder de grootste knelpunten in de Californische filmstad door lopen. Via een lift kom je in het tunnelsysteem en daar wordt je auto op een soort slee gezet die je naar je bestemming brengt. Het is een supersysteem van autonome voertuigen die 250 kilometer per uur gaan. Voor landen als Nederland zou het een geweldige uitkomst zijn omdat je in tunnels geen last hebt van de altijd vallende neerslag, dus sneeuw, regen en ijzel hebben niets op de tunnels.

Definitieve oplossing

Maar Elon zou Elon Musk niet zijn als hij niet een creatievere oplossing heeft. Nu hij met zijn Boring Company de wereld van de merchandise in is gestapt, begint de miljardair steeds bizardere producten met zijn naam erop te verzinnen. Simpele petjes met daarop het logo van The Boring Company, zoals het tunnelboorbedrijf heet, gaan als warme broodjes over de digitale toonbanken. In een paar weken verkocht Musk al 30.000 exemplaren à raison van $20. Dat is toch $600.000 omzet die rechtstreeks geïnvesteerd kan worden.

Wat heeft het met sneeuw te maken? Helemaal niets, maar Musks volgende product komt ons van sneeuw af helpen. Als er 50.000 petjes verkocht zijn, wil Musk een The Boring Company vlammenwerper gaan verkopen. 

Social

Ongetwijfeld had Musk te diep in zijn flesje LSD gekeken toen hij de tweet verstuurde, want hij krabbelde meteen een beetje terug. Ze moeten echter niet al te veilig worden, want dan smelt de sneeuw niet meer.

Social