Max nog steeds blij met Ricciardo: 'Begint haast een romance te worden'

 |  R. Willems  |  Plaats reactie

Max Verstappen liet zich dit weekend interviewen door GPUpdate. Daarin liet hij de andere kant van zichzelf zien, de man naast het circuit. Er kwamen een paar leuke antwoorden uit.

De twee voornaamste onderwerpen waar Verstappen het over had waren vrije tijd besteding en Daniel Ricciardo, zijn teamgenoot. Het blijkt dat de vriendschap tussen de twee écht en oprecht is.

Als Max gevraagd wordt wie hij mee zou nemen naar een onbewoond eiland, geeft hij een duidelijk antwoord: "Zonder na te denken, Daniel Ricciardo", zei Verstappen. Ricciardo, die eerder dat jaar een interview afgegeven had, noemde juist Verstappen: "Ongelofelijk he, het begint haast een romance te worden", ging Verstappen verder.

De grappigste teamgenootvraag was ook geen lastige voor de Nederlander: "Daniel! Hij is ontzettend grappig. Ik heb veel vrienden met wie ik vroeger heb gekart, maar uit het recente verleden is Daniel absoluut de grappigste."

Het is fijn om te zien hoe goed de twee het met elkaar kunnen vinden, maar de lol blijft wel op het circuit. Daarbuiten zien de twee elkaar bijna nooit: "Thuis niet, want we hebben verschillende schema's. Als hij vrije tijd heeft en hij mensen wil zien, dan pakt hij het vliegtuig naar Australië. Ik zie hem vooral op en rond het circuit en dan hebben we het leuk samen", zo geeft Verstappen aan.

Vrije tijd besteding

Genoeg over Ricciardo, over naar de vrije tijd besteding van Max. Kijkt de Nederlander graag films of leest hij liever een boek? "Ik heb een ontzettend goede film gezien op mijn reis naar Abu Dhabi, de film 'My All American'. Het gaat over een student die American Football speelt - het is echt een geweldige film", aldus Max. "Boeken lees ik niet", zegt hij er nog achteraan.

Ook tv-series kijkt de Nederlander niet: "Ik kijk geen televisie, maar ik heb Netflix. Ik vind Narcos een vette serie, maar dat is dan ook gelijk de enige serie die ik gezien heb..."

Eten

Als laatste onderwerp snijden we het eten aan. Wat is nu het favoriete gerecht van Verstappen en is de Limburger een zoetekauw, of houdt hij meer van wat hartigs?

"Als ik voor één gerechtje zou gaan, zou dat Carpaccio zijn, met een blikje Red Bull", lacht Max. "Ik zou daarnaast gaan voor wat hartigs. Ik houd over het algemeen meer van pasta en dat soort gerechten, meer dan van zoetigheid", sloot Verstappen af.

Reacties