Max Verstappen rijdt alvast een rondje van de Nederlandse Grand Prix!

 |  R. Willems  |  Plaats reactie

Max Verstappen werd een aantal weken geleden uitgenodigd door zijn sponsor Exact om een eventuele Nederlandse Grand Prix virtueel te testen, de beelden daarvan zijn nu online gekomen.

Tijdens het evenement 'Exact Live' kwamen onder andere Max Verstappen en Christian Horner opdraven om te spreken, maar Max had nog een andere taak. De Nederlander mocht met een virtuel reality bril de 'Exact Nederlandse Grand Prix' rijden. 

Dat circuit was via computers ontworpen en is gelegen in Delft, waar het hoofdgebouw van het techbedrijf zich bevindt. Max zelf was in ieder geval enthousiast over de baan: "Mijn eerste rondjes op de nieuwe virtuele baan van de Nederlandse Grand Prix. Het was super leuk om de uitdagende baan te testen die mijn partner Exact had ontworpen".

Of de baan er ook in het echt gaat komen is niet zeker. Er is in ieder geval vastgesteld dat een Nederlandse Grand Prix mogelijk is én Max Verstappen heeft al aangegeven enthousiast te zijn, maar het zal een lange weg worden voor er een Formule 1-race in Nederland gehouden kan worden.

Reacties