Autobahn

Gran Turismo Sport komt er nu echt aan

Na uitstel en uitstel kwam er gelukkig geen afstel voor Gran Turismo Sport. Het spel voor de PS4 zal in het najaar komen en is helemaal gericht op online racing competitie en realisme. Eindelijk is datum bekend gemaakt.

18 oktober 2017 is de datum waarop je je voordeur dichtdoet om er pas weer met een FIA e-racing licentie uit te komen. Het doel van de racegame is namelijk deze keer niet om zoveel mogelijk auto's te verzamelen in je garage, er zitten er 'maar' 110 in. Uiteraard moet je die wel eerst ontsluiten door levels te behalen. of je koopt een van de speciale edities, waardoor je al meteen een paar auto's krijgt.

Belangrijkste vernieuwing is de echter online competitie die met GT Sport van start gaat. Nissan gaf natuurlijk al een aantal jaar een voorproef met de GT Academy, waar inmiddels al een aantal coureurs uit zijn voortgekomen. De nieuwe Sportversie van Gran Turismo bouwt hierop verder. Er komen twee officiële FIA online racekampioenschappen die leiden tot een kampioenschap. De kampioenen ontvangen dezelfde eer als  degenen die in een echte auto op een echt circuit kampioen zijn geworden.

Reacties

casteleinos 15-07-17 | 21:49

ik dacht dat het over maserati ging maar helaas is het gesponsorde content.

wardtmar 17-07-17 | 15:42

Dacht ik ook...

Sn00daard 15-07-17 | 22:03

Jullie zijn de advertorial tags vergeten...

Mike Gaatjeniksaan 16-07-17 | 11:45

Ik wist niet dat Autobahn ook kinderen tot z'n doelgroep rekent.

Gazzerop 16-07-17 | 12:48

Mooie reacties dit altijd. Hoor zo mijn ouwe moeke praten "Ben je nou niet wat te oud voor spelletjes?" (terwijl ze haar tablet erbij pakt en candy crush gaat spelen).
Als je NU nog durft te stellen dat games voor kids zijn heb je echt onder een steen geleefd!

KontetendeDimitri 16-07-17 | 14:33

Games zijn niet voor kids, Gran Turismo is dat wel :')

Reageer

Autobahn F1 Show: Sylvana & Giedo doen Silverstone!

Regen! Of niet. In ieder geval bespreken Sylvana, Giedo en René de Grand Prix van Groot-Brittannië. De Glazen Bolide voorspelt meer dan ooit, de crashes zijn nog pijnlijker en de reaguurdersvragen worden nog beter voorgelezen. Kijk dan.

Lees verder