Autobahn

VIDEO. Richard Hammond betrokken bij zwaar supercar-ongeluk

He did it again! De olijke presentator van The Grand Tour crashte vandaag ontiegelijk hard in een met elektronen gevulde supercar. De schade aan Hamster lijkt -met oog op de compleet uitgebrande bolide- mee te vallen.

Onder de rook van het Zwitserse Sankt Gallen waren Jeremy Clarkson, James May en Richard Hammond vandaag opnames aan het draaien tijdens de Bergrennen Hemberg heuvelklim. The Hamster mocht losgaan in de Concept One van het Kroatische autobedrijfje Rimac (meer info HIER, vernederfilmpje DAAR).Door nog onbekende oorzaak stuiterde Hammond de bocht uit, waarna de auto vlam vatte en compleet uitbrandde. Hammond ontsnapte aan de vlammenzee en heeft volgens de Zwitserse media enkel een gebroken knie. Hij werd per heli afgevoerd. 

Jezza op de Twitters: hij is "mostly Ok". 

Damn.

Social
Social

Reacties

Snotlul 10-06-17 | 20:14

Een gebroken knie duurt wel even voordat die is hersteld. Dat wordt voorlopig een rolstoel ipv een supercar.

Plukvandepetteflat 10-06-17 | 20:28

Ligt helemaal aan de fractuur, voor een tibia fractuur staat ook gewoon zes weken gips en revalidatie.
Ik reed nadat het gips eraf was zelf met de auto van het ziekenhuis naar de fysiotherapeut 30km verderop. Een dag later zat ik weer op mijn werk.
Kniebanden kosten iets meer tijd..

BozeHenk 10-06-17 | 21:40

dat gaat hij nog heeeeeel lang horen

ArieDeKaleKanarie 10-06-17 | 22:56

De oorzaak lijkt mij zich vrij duidelijk tussen stoel en stuur te bevinden. Gaat hij inderdaad nog láng horen. Natuurlijk kan die jongen best behoorlijk autorijden, maar het is geen coureur. Waarvan akte.

zbb 11-06-17 | 01:13

In brand... Dat belooft wat, met die Lithium batterijen. Nu kun je nog wachten totdat ze je uit het wrak halen, bij die elektroautos ben je geroosterd eer je het weet.

2.4 11-06-17 | 11:43

Benzine ontbrandt namelijk nooit...

Celica1stgen 11-06-17 | 12:03

Dat is dan een aparte benzinetank die opengaat tijdens een crash van dit kaliber...

Reageer