Autobahn

Video. Zo werkt de motorcade van Donald Trump

Bij het verplaatsen van de machtigste president op aarde komt aardig wat kijken, en dat is een understatement. Naast minimaal twee exemplaren van The Beast rijdt er een heel circus aan voertuigen mee, elk met hun eigen functie.

Iedereen die rond de Nuclear Security Summit van maart 2014 een glimp heeft opgevangen van Obama en zijn leger aan helikopters, pantserwagens en begeleidende voertuigen, weet dat er achter het vervoeren van de POTUS een logistieke operatie zit die goed is doordacht en er op is gericht elk risico te minimaliseren. Maar wat doet dat busje met die enorme antennes op het dak precies? En waarom rijden er altijd twee zware SUV's met de achterklep open mee? En had u wel eens van de Halfback en de Control Car gehoord? 

Je ziet nog net een handje van het verder onzichtbare counter assault team.

Als het antwoord op (één van) deze vragen 'nee/geen idee' is, bekijk dan de volgende video. Het account er achter is overigens de moeite waard als u nieuwsgierig bent ingesteld over een uiteenlopende rits aan onderwerpen: 

Reacties

loze stijl 16-02-17 | 10:03

Ik zie Trumpetter er nog voor aan dat hij perse zelf in de achterste wagen wil zitten om elke democratische demonstrant/ kritische journalist persoonlijk af te knallen.
Hopelijk heeft zijn staf voldoende ballen om hem daarvan te weerhouden, decreet of niet.

theovanthea 16-02-17 | 10:16

Goeie reaktie heel goed, heb je jouw medikatie al gehad.

sinar2 16-02-17 | 11:53

Ik denk dat Trump meer te vrezen heeft van de zogenaamde "democraten" die maar niet willen accepteren dat democratische verkiezingen niet in hun voordeel uitpakten en nu met geweld alsnog hun wil aan de samenleving willen opleggen.

EnNouJijWeer 16-02-17 | 13:21

Tsja, niet elke "elke democratische demonstrant" maar wel degenen die met gezichtsverhullende kleding en brandende molotovcocktail in de hand staan. Wat zou er gebeuren als je een round dwars door die fles schiet?

The Ugly 16-02-17 | 13:27

Dit is niet de motorcade van Trump. Het is de motorcade van de president van de VS.

plint eastwood 16-02-17 | 14:40

Ah, Trump dus.

Reageer