Autobahn

Eindelijk. Een McLaren waar je golfclub in past

Knallen in een McLaren, maar dan met de mogelijkheid om een paar koffers mee te zeulen. Met dit bestaansrecht probeert de 570GT de markt te veroveren. Stijlvol is het zeker, zo blijkt uit de onderstaande foto's.

De GT is een 570S light. Met extra veel ruimte voor de kledingvoorraad, extra slappe veren voor een aangename rit en extra makkelijke instap om je tere rug te ontzien. Voor de lieveling die niet de laatste van een seconde wil winnen op het circuit, maar wel fit wil uitstappen na een rit van 800 kilometer. Alle info over deze nieuweling staat hier en dan is het nu tijd voor kwijlfoto's.

Reacties

Vogelbeest 02-03-16 | 13:14 | 1

Eindelijk een fabrikant die het snapt! Want wat moet je nou met al die supersportwagens? Naar de kroeg of een restaurant rijden?
Even naar Duitsland, stukje (levensgevaarlijk veels te)hardrijden? Wat er mee naar Zuid-Frankrijk en ene leuk hotelletje zoeken gaat niet.
Nu dan uiteindelijk wel. En als je een draagtas neemt past er zo te zien inderdaad wel een golfsetje in.

R.j.deVries 02-03-16 | 13:15

Van 1 januari 2016 t/m 1 juni 2016 is Nederland voorzitter van de Europese Raad.
Voor deze gelegenheid zijn er auto's voor hoge officiele gasten en ministers met NL-EU16 kentekenplaten uitgerust. Géén opvolgende cijfers, allemaal met dezelfde combinatie. Er werd gereden met Audi, BMW en Mercedes Benz (bron: Wikipedia)

Reageer