Autobahn

VIDEO. Rosberg krijgt nog steeds nachtmerries van Max Verstappen

De strijd met 'Mad Max' in de finale van het F1-seizoen blijft maar ronddwalen in het gepensioneerde hoofd van Rosberg. Iedere keer als hij vertelt over de slotfase van de race, breekt het zweet hem uit als 'ie bij Verstappen aankomt. Genieten.

Hieronder een stukje uit de speech die Nico Rosberg gaf tijdens de Autosport Awards in Londen. "Daar was 'ie weer, mijn vriend Max Verstappen." 

Gelukkig heb je daar volgend jaar geen last meer van, Nico. Sweet dreams.

Reacties

witchmaster 06-12-16 | 17:03

Ik heb het zelfde als ik rutte die kale neet en D666 ,alleen moet ik dan nog erbij kotsen

negen 06-12-16 | 18:29

Tijd om naar de dokter te gaan?

Vanilla 06-12-16 | 17:18

Zweterige dromen. Pun intended of typo?

Shokrani Shokran 06-12-16 | 19:02

Hier doettie gewoon spontaan. Aardige kerel verder hier toch? Zie geen reden om hem verder in de grond te stappen. Misschien niet de meest spraakmakende coureur maar wel een hardwerkende en consistente. Heeft het toch tot kampioen geschopt in de koningsklasse. Dat kunnen er maar heel weinig zeggen. Ik hoop voor Nico dat hij iets gaat vinden waar die gelukkig mee is.

loze stijl 07-12-16 | 08:04

Zwaar benieuwd hoe Nico 'in the picture' blijft in de serieuze autosport.
Het rijtje namen van race helden die ook nu nog hun boterham verdienen met iets in de formule 1 is lang... Nicky Lauda, David Coulthard, Eddie Jordan, Nigel Mansell en natuurlijk ook Jan Lammers. Het rijtje is imposant maar ik gok dat we nog wel iets gaan meemaken qua Nico Rosberg. Iets met bloed en kruipen waar het eigenlijk niet kan. Of zo..

Reageer