Autobahn

Aangehouden: kansenparel in onverzekerde gouden Maserati

En we hebben weer een kansenparel, een relatief geslaagde zelfs. De negentienjarige Hamza Sheikh claimt miljardair te zijn en reed derhalve in een gouden Maserati. Zonder verzekering, maar wel met kapotveel kapsones wollah.

Het lijkt ons sterk dat mijnheer Sheikh daadwerkelijk miljardair is en als wel, dan heeft-ie dat in ieder geval niet te danken aan zijn enorme intellect. Sheikh, die in vastgoed zit, reed als novice in een Maserati GranCabrio met gouden paintjob én een L-sticker. Een afkorting voor 'L met vingers' vermoedelijk. Het hele ensemble is precies even onopvallend en smaakvol als een zigeunerbadkamer. Heel raar, maar dan gaat de politie je dus etnisch profileren en je auto in beslag nemen. 

Wat er dan gebeurt zal je verbazen is de pinakel van patjepeeër, de apex van aso en toppunt van tuig. Want Sjeikmans legt even uit waarom hij cool is en de rest van de wereld niet. Naar de beste tradities van Amsterdam-West schept hij op over zijn automotieve vermogen: "I have a Rolls-Royce and a Range Rover. I am just waiting for my new gold Lamborghini to be delivered in the meantime. Since I was young I have been learning to drive in supercars — I’ve also learnt in a Porsche Panamera, so a Maserati is a piece of cake." Wij pakken even een teiltje en verdrinken ons daarna in halfwarm behangplaksel. Na dit in ieder geval: "I’ll just learn to drive in a Rolls Royce."

Er is echter meer zelfingenomen kots met klonten: "I am the golden child of my family, that’s why my car is gold. En voor wie nog geen touw over een balk heeft geworpen  en ook het krukje nog niet heeft weggeschopt: "am a billionaire and when learning to drive in my Maserati I get a lot of jealousy, but if I have the money why not? Everything I have is because of my mother’s prayers and Allah. Jealousy is a mental cancer, please get treated.” 

Punchline: oh, wacht die stond hierboven al. Daar komen we niet overheen, wollah.

Reacties

loze stijl 27-08-16 | 09:37

Miljardair in Zimbabwaanse dollars? Daar kost een halfje wit al $25.000
Verder wansmaak ten top, goud (kleurige) wrap.

Nuchternederland 27-08-16 | 09:45 | 1

Wat zonde van die Maserati, snel ontwrappen. En debieltje opsluiten.

LaPetite 28-08-16 | 09:56

Ja joh, laten we alle succesvolle, studerende en werkende jonge mensen met bedenkelijke smaak opsluiten. You sir, are the moron.

sinar2 27-08-16 | 10:05

Je ziet wel meer kansenparels in auto's rondrijden terwijl ze geen werk hebben. Althans geen werk dat het daglicht kan verdragen.
Daarom is die patseraanpak ook heel effectief.

Halal gehaktbal 27-08-16 | 10:11 | 1

Maar waarom was hij niet verzekerd? Geld zal het probleem niet zijn.

loze stijl 27-08-16 | 23:11

Wit, verklaarbaar verdiend geld is bij dit soort gajes meestal de oorzaak dat ze de verzekering van hun penisverlengstuk niet kunnen betalen vanaf een lopende rekening.
Komt een aantal premieverhogende factoren bij zoals leeftijd, vermogen van de briesende stier, het te verzekeren bedrag en dus bovenmatig hoog risico voor de verzekeraar.

Threesixty 27-08-16 | 10:27

Hij kan beter wat gouden stickers op zijn gezicht plakken. Man man man, wat een boevenkop.

Ze Germans 27-08-16 | 11:31

Gisteren nog bij het programma "Megafactories", de aflevering ging over de bouw van de Bentley Mulsanne. Die kon je bij een speciale afdeling nog verder laten customizen, qua paintjob, interieur, you name it... Die ontwerper zegt met een streng gezicht dat ze soms ook ideeen van klanten niet uitvoeren als het niet bij Bentley past. Mooie gedachte, snap ik heel goed als je een luxe-merk bent. Maar vervolgens zie je dat ze voor Paris Hilton een zuurstok-roze Bentley hebben gemaakt en ook zie je een Bentley in gouden uitvoering voorbij komen.
Wat een loze woorden zijn dat dan. Ik denk dat je aan 'normale' klanten het dubbele kunt vragen als je hen kunt beloven dat ze aan niemand een gouden of roze auto leveren.

Mr. van dalen 27-08-16 | 13:56

@Halal gehaktbal 27-08-16 | 10:11
Je zu natuurlijk ook gewoon de relevante links kunnen volgen. Maar waarom moeite doen...

Min-of-meer 27-08-16 | 15:11

Hij komt er nu pas achter dat in Europa iedereen gelijk is voor de wet. Wat is er nou mis met even wachten op je verzekeringspapieren wanneer je Rolls ook al verzekerd is.

Wat mij betreft nemen ze die auto in beslag en verkopen ze die aan de hoogste bieder. Kan de wegenbelasting gelijk omlaag. Want een boete van £200 heeft ie zo betaald.

Sans Comique 27-08-16 | 18:06

Maar hij verdient zijn geld wel legaal, begrijp ik uit het bovenstaande?

Sans Comique 27-08-16 | 18:07

En hij is ook niet aan de kant gezet omdat hij als een idioot reed,...

LanzVonLiebenfels 27-08-16 | 20:49

Die blik onder dat petje.... in combinatie met dat vlassige snorretje schat ik in dat zijn IQ omgekeerd evenredig is aan zijn bandenmaat. Hier ligt kansrijk werk voor Douane en Belastingdienst.

Tobi 27-08-16 | 21:24 | 1

Nu nog een atheïstische boom die niet wijkt voor deze onverbeterlijke kudtpuber

LaPetite 28-08-16 | 10:00

Precies! Iedereen met een parkeerbon en een onverzekerde auto moet dood!

Golez Trol 28-08-16 | 09:14

Ik vind het altijd een beetje zielig als mensen met een hoop geld zo gaan doen, maar stiekem heeft hij denk ik wel een beetje gelijk met zijn opmerking over de jaloezie van anderen. Misschien hoeven de meesten geen gouden Maserati, maar ze zouden wel genoeg geld willen hebben om er een te kunnen kopen.

LaPetite 28-08-16 | 09:49 | 1

Wat een kansloos artikel. Prima om af te geven op kleine crimineeltjes, maar deze jongen valt helemaal niet onder de noemer 'kansenparel'. Lees het engelse artikel, notabene minder tendentieus dan deze bagger van Autobahn. Hij studeert business management en is property developer. Hij woont notabene in Mayfair. Misschien komt de afgunstige W.J. Hilderink niet verder dan een camping in Ermelo, maar dat is dus niet bepaald de Londense Schilderswijk. Je kan deze jongen hooguit beschuldigen van wansmaak. Misschien moet W.J. Hilderink zelfs zijn advies opvolgen en zich laten behandelen tegen ziekelijk jaloezie.

Conego 28-08-16 | 10:42

Nou, echt gelukkig kan je toch niet worden van zijn uitspraken. Het is echt wel een "ik ben beter dan jij" mentaliteit en "jij moet niet zo stom doen tegen mij" ventje. Hij hoeft met de krant te spreken. Hij kan ook lekker die boete pakken en het vergeten. Een beetje menselijkheid tonen is in geen enkel geval verkeerd. Gewoon je fout toegeven en klaar. Dat opschepperige stoort. Heel erg. En veel.

kermitsklant 28-08-16 | 10:56

In zijn laatste zin kan ik mij wel weer vinden.. Als ie echt rijk is goed voor hem! Maar pocht er noet over.. Goude auto's. Het os hier geen dubay!!

ZwarteDag 28-08-16 | 12:40

Een 19 jarige pakistaan die een miljoen euro's aan auto's heeft? Ofwel steenrijke familie, ofwel drugsmaffia. Hij studeert ook, dus al teveel tijd zal hij niet hebben om (legaal) te werken...

Reageer