Autobahn

VIDEO. De acht races van Max Verstappen bij Red Bull

Nu we het even zonder Grands Prix moeten doen is dit een mooi moment om terug te kijken op de succescarrière van Max Verstappen bij Red Bull Racing. Wat kan er toch veel gebeuren in slechts acht races.

Doordat we er al aan zijn gewend dat Max zich mengt in de strijd om podiumplaatsen, is het makkelijk om te vergeten dat de jonge Nederlander begin mei nog voor satellietteam Toro Rosso reed. Daarna ging het hard. De overstap naar Red Bull Racing, zijn eerste raceoverwinning en nog een hele reeks podiumplaatsen: Verstappen had er slechts een paar maanden voor nodig. Waar Toro Rosso sinds het vertrek van Max steeds verder afzakt richting het achterveld, blijft Verstappens vizier gericht op de kop van het veld. De Red Bull is ondertussen sneller dan de Ferrari en daardoor heeft de Nederlander, die alle critici op de baan de mond snoert, alleen nog de Mercedessen voor zich. Die zilveren rakkers verslaan zal dit seizoen moeilijk worden, maar kansen zijn er zeker.

Op 28 augustus begint met de race op Spa-Francorchamps het laatste deel van het seizoen. Als we de eerste acht Red Bull-races van Max mogen geloven staat ons nog veel racevertier te wachten. Ziggo Sport gooide ze in een samenvatting, ondersteund door een hymne van Muse. Bijna acht minuten aan Hollandse glorie op de internationale racetracks, yo-hee, wat zijn we trots. #GOMAX

Reacties

voldemort 09-08-16 | 17:50 | 1

Wat een kut commentaar. Stopt filmpje maar weer.

Klepstoter 09-08-16 | 19:22

Olav Mol rules.

Harry Turtle 09-08-16 | 19:46

Tip: geluid uit.
Een bejaarde commentator die popi-jopi straattaal uitkraamt, en zaaddodende muzak.

McNugget 09-08-16 | 20:33

voor de mensen die olav in de zeik zetten ,,de duitsers en engelsen zijn net zo erg
de engelse commentators zitte zover bij lewis in het poepertje dat ze het dag licht nooit meer zullen zien ,, en ik weet het is geen commentator maar moet ik nog iets over kai ebel zeggen?

EddyV 09-08-16 | 22:45

Kijk, als je als bijnaam Voldemort gebruikt of taal hanteert als "zaaddodende", dan heb je in ieder geval zelf geen niveau om over commentaar te oordelen. Daarnaast is een commentator er niet voor insiders en (quasi) deskundigen.

treser.info 10-08-16 | 04:36

gaaf filmpje zonder het geluid

LeXeS050 10-08-16 | 08:51

Ik vind Olav mol zijn commentaar geweldig!! Hij toon teminste emotie... of moet ie voor jullie commentaar geven als een ouwe zak?

negen 10-08-16 | 12:03

Fap fap fap.

Onderbuik2 10-08-16 | 13:32

Mol mist soms dingetjes al is dat wat beter geworden, verder m.i. een prima commentator.
Kai Ebel van RTL + lijkt steeds dikker te worden en schaamteloze maar waarschijnlijk zit hij daar zelf niet mee, de mazzelaar.

treser.info 10-08-16 | 16:42

Skysport blijft nog altijd het best om aan te horen

Reageer