Autobahn

VIDEO. Road Rage Tokkie-level: extreem

Wodka en auto's zijn geen goede combinatie en daar blijven we op hameren. Deze oostblokkers bewijzen weer eens dat je lief moet doen als je in een auto zit.

Het bewijs is opnieuw geleverd: in een auto moet je je met je eigen zaken bezighouden. Ruziemaken doe je maar in je eigen tijd, maar in ieder geval niet met een andere automobilist. Vooral de uitstappers zijn altijd enorme verliezers: je kunt jezelf wel heel erg stoer vinden met je grote sportschoolspieren, maar tegen een auto begin je gewoon niets. 

Als je als diknekkige oostblokker voor een auto gaat staan dan kun je het krijgen. Sommige lui zijn echter zodanig diknekkig dat ze die info nog niet hebben verwerkt en alsnog proberen om een auto te lijf te gaan. Waar ze alleen geen rekening mee houden is dat er in die andere auto net zo'n dikgenekte pauper (of een Amerikaan) kan zitten. Als dat gebeurt dan gaat de Road Rage Tokkiemeter naar standje extreem. Gelukkig staan er tegenwoordig overal camera's die ervoor zorgen dat we dit soort levenslessen kunnen geven: doe altijd je deur dicht als je ruzie gaat staan te maken op straat. En onthou, de Road Rager ontvangt doorgaans extraveel karma.

Reacties

Dubz 31-07-16 | 11:12

Zeg Goes, even eerlijk heah. Als er zojuist een slingerende wegpiraat spookrijdend op je af stormt in standje 11 in een straat waar je misschien de helft daarvan mag rijden, die vervolgens achter jouw door schrik verkrampte middelvinger aan rijdt in plaats van zijn weg te vervolgen...
..
Dan is de kans toch groot dat je helemaal terecht uit stapt om verhaal te halen? Het is geen snelweg. Dit is poging tot dooslag-met-andere-idioterie door de bestuurder van de rode wagen en jij noemt dit karma? Misschien eerst wakker worden, koffie pakken en god forbid, nadenken.

happen naar de baas 31-07-16 | 11:58

Ik ben ook een keer uitgestapt.
Man keek me raar aan en stopte nadat we elkaar tegen kwamen bij een zeer onoverzichtelijke en idioot aangelegde T-splitsing in een woonwijk hier in het dorp waar hij met nogal hoge snelheid de bocht om kwam, hij gooit zijn deur open en ik dacht bij mezelf dat ik beter buiten de auto kan staan dan erin te zitten dus stap ik maar uit.
Tijdens het uitstappen zie ik nog hoe zijn deur weer dicht gaat, dus nadat ik uitgestapt ben wandel ik rustig naar zijn auto om te vragen wat hem bezielt.
Bij zijn portier aangekomen zie ik hoe hij snel zijn deur op slot doet en ik ga naast zijn auto staan en vraag rustig wat er aan de hand is dat hij zo idioot reageerde en probeerde uit te stappen.
Mijnheer voelde zich duidelijk niet zo goed, hij had vast niet verwacht dat ik in plaats van bang in de auto te zitten en/of hard wegrijden, gewoon rustig uit zou stappen.
Wellicht had hij die actie al vaker uitgeprobeerd en wellicht was dit de eerste keer dat hij iemand tegen kwam die niet doodsbang was.
Ik heb hem maar rustig uitgelegd dat hij niet zo idioot moet doen en ben vervolgens weer ingestapt en verder gereden.

Ik had en heb overigens geen sportschoolspieren.
Nu dus de grote vraag, ben ik nu ook een tokkie Goes?

Gazzerop 31-07-16 | 14:12

Ehh, ik weet niet hoor maar missen we niet wat context?
Waarom moet die lada-malloot bijv. zo nodig een handbrake turn maken op de openbare weg?
Dit lijkt een voorgeschiedenis te hebben, maar filmpje an sich staat natuurlijk wel lekker lollig tbv. de clickbait. Wat dat aangaat is er wel beter te vinden...

Martin007 31-07-16 | 21:15

@happen naar de baas

".. dus de grote vraag, ben ik nu ook een tokkie Goes?"

Wie de schoen past trekke hem aan, waarde happen naar de baas

Reageer