Autobahn

Dit is het programma van Max Verstappen tijdens Jumbo Racedagen 2019

Op zaterdag 18 mei en zondag 19 mei staat Zandvoort in het teken van de Jumbo Racedagen. Uiteraard is Red Bull Racing-coureur Max Verstappen een van de hoofdattracties. Hier zie je wanneer hij in actie komt.

Zowel Max Verstappen als Pierre Gasly zijn aanwezig met hun RB7's met V8 motoren om demonstraties te geven op het 'kersverse' Formule 1-circuit. De Limburger en de Fransman komen verschillende keren in actie op het asfalt en zullen ook te zien zijn op het podium voor de hoofdtribune.

De eerste demonstratie vindt zaterdag al om 10:50 plaats en duurt een kwartier. Om 12:20 zijn Pierre en Max alweer te zien voor de mensen die het gemist hebben. Om 12:55 rijdt Verstappen in de Jumbogele open bus over het circuit. Daarna duurt het tot 16:15 voordat het duo weer tevoorschijn komt met de F1-wagens. Uiteraard is er in de tussentijd ook voldoende te zien (kijk voor het hele programma hieronder).

Op zondag rijden Max en Pierre om 11:05 voor het eerst het circuit op, en om 12:15 alweer. Om 12:35 staat Verstappen op het podium en daarna rijdt hij om 13:50 weer met de cabrioletbus over het circuit. Om 15:30 is de laatste kans om de Formule 1-bolides te zien rijden.

Programma zaterdag

08:05 - 08:35 uur    (30 min)     FIA WTCR World Touring Car Cup (Q) 

08.50 - 09:10 uur    (20 min)     Superkarts (R1)

09:25 - 09:40 uur     (15 min)     NL Drift Series

10:05 - 10:35 uur     (30 min)     Youngtimer Touring Car Challenge (R2) 

10:15 - 10:30 uur     (15 min)     FMX4EVER (op Familieplein 2) (D1)

10:50 - 11:05 uur     (15 min)      Red Bull Racing (Max Verstappen & Pierre Gasly) (D1)

11:10 - 11:20 uur     (15 min)      Max Verstappen - Podium Presentation

11:35 - 12:05 uur     (30 min)      Mazda MX-5 Cup (R1)

11:45 - 12:00 uur     (15 min)     FMX4EVER (op Familieplein 2) (D2)

12:20 - 12:35 uur     (15 min)      Red Bull Racing (Max Verstappen en Pierre Gasly) (D2)

12:40 - 12:50 uur     (10 min)      Racing Team NL (D1)

12:55 - 13:25 uur     (30 min)     Max Verstappen - Bus Tour & Drifting Demo

13:00 - 13:15 uur     (15 min)      FMX4EVER (op Familieplein 2) (D3)

13:30 - 13:45 uur     (15 min)       Ladies GT Race

14:35 - 15:05 uur     (12 laps)      FIA WTCR World Touring Car Cup (R1)

15:15 - 15:30 uur     (15 min)      FMX4EVER (op Familieplein 2) (D4)

15:35 - 16:00 uur    (25 min)       Maxx Formula  (R1)

16:15 - 16:30 uur    (15 min)       Red Bull Racing    (Max Verstappen en Pierre Gasly)   (D3)

16:40 - 18:00 uur    (80 min)       VIP Taxi Rides

Programma zondag

08:00 - 09:00 uur    (60 min)    FIA WTCR World Touring Car Cup (Q)

09:20 - 09:50 uur    (30 min)    Youngtimer Touring Car Challenge (R3)

10.00 - 10:10 uur     (10 min)    NL Drift Series (R3)

10:25 - 10:55 uur     (30 min)    Mazda MX-5 Cup (R2)     

10:30 - 10:45 uur     (15 min)    FMX4EVER (op Familieplein 2) (D1)

11:05 - 11:20 uur     (15 min)    Red Bull Racing (Max Verstappen en Pierre Gasly) (D4)

11:40 - 12.05 uur     (25 min)    Maxx Formula (R2)

11:45 - 12:00 uur     (15 min)    FMX4EVER (op Familieplein 2) (D2)

12:15 - 12:30 uur     (15 min)    Red Bull Racing (Max Verstappen en Pierre Gasly) (D5)

12:35 - 12:45 uur     (10 min)    Max Verstappen Podium Presentation

13.15 - 13.45 uur     (30 min)    FIA WTCR World Touring Cup (R2)

13:50 - 14:20 uur     (30 min)    Max Verstappen - Bus Tour & Drifting Demo

13:50 - 14:05 uur     (15 min)    FMX4EVER (op Familieplein 2) (D3)

14:25 - 14:40 uur     (15 min)    Ladies GT Race

15:00 - 15:20 uur     (20 min)    Superkarts (R2)

15:30 - 15:45 uur     (15 min)    Red Bull Racing (Max Verstappen en Pierre Gasly) (D6)

16:00 - 16:15 uur     (15 min)    FMX4EVER (op Familieplein 2) (D4)

16:35 - 17:15 uur     (15 laps)    FIA WTCR (R2)

17:35 - 17:45 uur     (10 min)    Racing Team NL LMP2/LMP3 (D2)

17:55 - 19:00 uur     (65 min)    VIP Taxi Rides

Check hier het programmaboekje.