Autobahn

VIDEO. VW Polo doet zesvoudige salto op Nürburging

Geen Goede Vrijdag voor de inzittenden van een rode Volkswagen Polo gisteren in de Eifel. De auto komt volgas aan en slipt over een spoor koelwater van een eerder gecrashte auto. Nadat het wiel in het gras komt volgt een serie koprollen.

AU! Het is bijna niet te tellen hoe vaak de rode Volkswagen Polo over de kop slaat tijdens een snelle ronde op de Nordschleife. De twee inzittenden zijn met reddingshelikopters naar het ziekenhuis gebracht. Het is te hopen dat ze er weer bovenop zullen komen.

Het was gisteren traditioneel druk op en rond de Nürburgring. Het Duitse circuit trekt een hoop volk aan op Goede Vrijdag. De politie had daarom zijn handen vol aan het in goede banen leiden van de verkeersstromen. Uiteraard kwamen ook een hoop automobilisten te snel aanrijden in de omgeving: bij een korte controle op een aanvoersweg werden 225 auto's gelaserd. Het leverde negen rijverboden op. Ook op de Ring had de politie het druk. Naast bovenstaande megaklapper gebeurden nog negen andere ongevallen.

Video via onze vrienden van Dumpert ❤️.