Autobahn

Audi A5 Cabrio crasht in Amsterdam Noord

In Amsterdam Noord is vanmiddag een Audi A5 Cabrio nogal onzacht in aanraking gekomen met een lantaarnpaal. En als we naar de foto's kijken zien we een witte auto in een kansenwijk: pakt u de bingokaart er vast even bij?

Twee berichten van vanmiddag over Amsterdam Noord tonen aan dat het nog steeds een ouderwetse achterstandsbuurt prachtwijk krachtwijk kansenwijk is. De lokale parels hadden vanmiddag op de Kamperfoelieweg te maken met een politie-inval vanwege een verdachte situatie. 

Ongeveer op hetzelfde moment rolden de onderstaande foto's binnen via het tipkanaal van onze buren van Dumpert. Op de Hagedoornweg, nog geen honderd meter verderop, is een Audi S5 Cabrio tegen een paal geklapt.

Wellicht is het wat ouderwets, maar bij het zien van een witte auto denken wij ter redactie van Autobahn meteen aan een bruiloftsfeest. Tellen we daar de locatie bij op en we denken aan een trouwstoet. Iets met tüüüütuüuruüuüuun enzo. Momenteel hebben we echter geen informatie die de twee feiten met elkaar linkt. Het kan dus gewoon zijn dat een van de voorbijgangers plotseling opschrok uit zijn Whatsappgesprek en ineens het gaspedaal raakte waardoor hij een lantaarnpaal kopte. Maar het is ook goed mogelijk dat de bestuurder gewoon wat hard reed en vergat dat hij in een Audi zat en dus verrast werd door het onderstuur.

Okay, vooralsnog lijkt het nog op valse bingo, maar we houden het in de gaten.

Update

Social

Jawel hoor, een toeterbruiloft.

Reacties

fail 13-04-19 | 18:04

Lees je je stukje uberhaupt een keer over, voor je op submit drukt? Wat een gedachtendiarree man.

Duffe 13-04-19 | 18:07

Een heel artikel over een willekeurig klein ongelukje met een gemiddelde Audi? Is de komkommertijd nu al begonnen?

Biet 13-04-19 | 21:52

Wel een boel pliesie voor een ‘willekeurig klein ongelukje’. Zoveel cops krijg ik niet op de been als mijn Kia een lantaarnpaal kust.

doppie85 14-04-19 | 09:29

Toeterbruiloft?

Barkey 14-04-19 | 14:32

Smaakvol, witte lak met rood leder.

MisterMr 14-04-19 | 14:55

Ff claimen bij de verzekering. Graag uitkeren naar het buitenland.

Martin, Aston Martin 14-04-19 | 19:29 | 1

Flikker op met je stemmingmakerij, kan ook gewoon een hard werkende turk, marokkaan of whatever. Kansenparels: met nekschot exporteren, maar gegoede hardwerkende allochtonen dikke prima.

Totdat het tegendeel bewezen is.... neigt dit naar racisme!

MisterMr 15-04-19 | 08:34

Of zou het principe van 'naar alle waarschijnlijkheid', of 'ervaringen uit het verleden' soms een rol spelen? Racisme is de allerzwakste kaart die je in dit geval kunt trekken, de auteur laat namelijk alle opties open.

Reageer