Autobahn

Instagram-model pleurt 2 miljoen kristallen op Lamborghini

Kent u Daria Radionova? Wij niet, maar mevrouw is vrij succesvol met mooi zijn op Instagram. Daarnaast blijkt ze ook een petrolhead met een Aventador. Om extra op te vallen heeft ze het ding maximaal met bling beplakt. En dat mag u letterlijk nemen. 

Het Insta-poppetje leeft het jetset-leventje (of ze doet goed voorkomen alsof), zoals het heurt. Hierbij passen de obligate G-Klasses, en Italiaanse supercars. De matzwarte Aventador SV met custom kenteken waar ze zich nu in voortbeweegt kreeg 2 miljoen Swarovski-kristallen opgeplakt. Een beetje alsof je een softijsje door een nootjesdip trekt. Uiteraard maakte Radionova haar handen hier niet aan vuil, daar heb je bedrijfjes voor.

Hetzelfde trucje schijnt door 'DARIIA' overigens eerder al te zijn toegepast op een Benz CLS en een Lamborghini Huracan. Maar als het werkt moet je het vooral blijven doen. Bijkomend voordeel van deze rijdende discobal voor voetgangers: alle stealth gaat van de auto af, je ziet hem niet meer zo makkelijk over het hoofd. 

Social

Reacties

Schrale_Zaadaap 12-04-19 | 12:18 | 2

Kijk, dat is nog eens goed besteed geld ! Niks arme mensen helpen, ziektes bestrijden of wetenschap. Nee, je Lambo moest echt nog wat glitter erbij hebben hoor. Dit kon zo niet langer.
Wat een domme kut.

Bastiat 13-04-19 | 07:09

Ze heeft 128K volgers. Daar kan je nog niet eens een Skoda voor kopen.

Biet 13-04-19 | 09:41

Ik neem aan dat ze naast deze nog één of twee of drie volgers heeft die speciale privileges hebben en daarom iets meer aftikken. Denk aan Russen, Arabieren etc.

Sonja27 12-04-19 | 13:08

Ben benieuwd hoe het na de 1e wasbeurt eruitziet.

BiemInDeWater 12-04-19 | 13:37

1.best goed gelukt ik heb ze lelijker gezien (dat wijf en de auto)
2.super irritant voor iedereen behalve jijzelf

PS: denk wel dat er bovenop een soort van sealer is aan gebracht om het geheel af te vlakken en daardoor minder vatbaar voor vuil en verlies van de steentjes etc.

tevens vraag ik mij af hoeveel extra dikte er nu bijgekomen is...

terwijl ik dit typ, moest ik denk aan die gruwelijk vette lak die verkleurd door warmte etc.
maar bedacht mij dat je vroegah ook van die speciale stickers/plaatjes had...
daar kon je door een andere kijkhoek te nemen een soort van beweging 3D zien
hebben ze op die manier al eens een auto bedekt?? of compleet met OLEDs!

Reageer