Autobahn

Aanstellerige rich kid claimt slachtoffer van racisme-aanval te zijn

Lord Aleem, echte naam: Aleem Iqbal, is geen Lord maar een zielig slachtoffer. Nu zou de onuitstaanbare jankerd weer een racistische gemotiveerde aanval over zich heen hebben gekregen. Want Rolls-Royce-rijders krijgen daar nu eenmaal mee te maken.

Aleem Iqbal is een Brit van Pakistaanse komaf. Hij is de zelfbenoemde 'Rich Kid of Instagram'. De 21-jarige internetheld heeft er een handje van om op social media te poseren met ultradure auto's. Daartoe heeft hij toegang via zijn vader, die een hele grote meneer in de wereld van de autohuur is. Lord Aleem, Duke of Social Justice, Earl of Entitlement, Baron of Bullshit, Master of Millennials, was zo chic om enige dagen geleden nog een politieagent verbaal aan te vallen omdat His Cuntship naar eigen zeggen schoenen droeg die meer waard waren dan het maandsalaris van de agent in kwestie. Ja, zo'n totale lul is deze Aleem.

Maar hee, je kunt de ultrarijke jongen uithangen op Instagram waar duizend mensen met de diepgang van grafeen je adoreren, maar je kunt het ook echt groot aanpakken. Succeshaat zit diep, dus je kunt beter op de slachtoffer-bandwagon springen. Je bent niemand als je geen kwetshuilie bent. Dus vond His Lolship dat-ie slachtoffer was van een racistische hate crime. Dat past natuurlijk helemaal in het straatje van de praatclub voor de batshit insane, de social justice warriors. Wie niet huilstruikt, rijdt hoogstpersoonlijk treinen richting het oosten, uweetzelluf.

Dat je in de vele kansenwijken van ons land als ongesluierde vrouw voortdurend wordt geïntimideerd wegens fair game, doet er niet toe. Zo ook in Engeland. Meneer Lord Aleem rijdt een Rolls-Royce en werd naar eigen zeggen uitgescholden voor 'Paki'. (Ja, wij schrijven scheldwoorden wel gewoon op, omdat wij wel het verschil kennen tussen gebruik en noemen van een woord. Hoi, correctmedia.) De volledige uitwisseling met een lid van de bepuntmutste klasse ging volgens Lord Kwetsjankie zo: "Oi fuck off out the country Paki". Volgens de man die zonder meer onheus is bejegend, heeft dat te maken met de Brexit. Logica is onderdrukkend, immers.

De autocomponent is dat Count Cocky de huilserenade al snel liet voor wat die was en verder wilde speculeren over de reden waarom een tokkie hem uitschold. Omdat-ie een Rolls-Royce reed natuurlijk! In een inmiddels verwijderde tweet duidt hij alles.

Maar goed, dat is niet het ergste. Dat zijn zijn Top Gear-aspiraties, Wij zeggen: doen. Niets zo inclusief als het zelfmedelijden van een getint rijkeluiskind, is het niet.

Social

Reacties

Kaas de Vies 05-07-16 | 21:54

Ik heb ook dikke wagens, toch ben ik best normaal gebleven!

Diotima 05-07-16 | 22:00 | 1

Moet ik hier uit opmaken dat er bij de redactie mensen zijn die dit heerschap volgen, om er aanstellerige stukjes over te kunnen schrijven? Schenk hier geen aandacht aan. Ideetje: schrijf eens een leuk stukje over vintage autoreclames. Of hoe de ruitenwisser en de handrem zijn uitgevonden. Of schetsen van topdesigners. Of hoe garages de boel tillen en bij een krasje menen een "ontzette bumper" te moeten vervangen.

Vogelbeest 06-07-16 | 08:10

@redactie: Zie boven. Doe je best.

Zathras 05-07-16 | 22:33

Diotima plus veel.
Leg inderdaad eens het verschil uit tussen de automatische bak van vw tegenover die van BMW.
Wat moet je gaan leasen voor 1100 euri?
Techniek en verhalen over auto's, geen gezeik over zo'n pestjong.
Een rotjong in een auto hoort niet op een auto site maar bij opsporing verzocht.
Als jullie over bejaarden in auto's schrijven moet dat ook niet over de pensioen problematiek gaan (zie geenstijl) maat over het feit dat ze ongelukken veroorzaken omdat ze 75 rijen waar je 130 mag:)
AUTOOOOOS :-)

Zathras 05-07-16 | 22:34

Maar ipv maat sorry, autocorrect en een biertje:-)

Febofiel 05-07-16 | 22:43

Als er sprake was van "oud geld", had onze Aleem allang een goed gesprek met papa op kantoor gehad. Lijkt me ook niet echt goede reclame voor papa, tenzij zijn clientele bestaat uit opgefokte testosteronbommen.

Akiron 06-07-16 | 00:28

Pochen met rijkdom is al sneu opzich, maar helemaal als het om het geld van een ander gaat. Wat voor status denk je te kunnen ontlenen aan een papa die iets bereikt heeft? Die jongen gaat nog wel een keer goed op z'n bek en dan zal ie zelf iets moeten presteren. Tenminste, als pa verstandig is.

pontius 06-07-16 | 17:03

Zelf rijden in een Rolls Royse ?... wat een pauper , zeker te arm voor een chauffeur ?

Reageer