Autobahn

BBC wil geen nieuwe Top Gear presentator

Tiff Needell, Barack Obama, Jerry Seinfeld en Nigel Farage moeten op zoek naar een andere vacature, want bij Top Gear is er geen.

Het heeft Chris Evans een heel seizoen gekost om tot de conclusie te komen dat hij een radiopresentator is en geen TV-host. Man, wat werden we gek van zijn gekrijs en zijn verkapte sneren naar Jeremy Clarkson. Gelukkig kondigde hij gisteren aan dat het genoeg was en dat hij het team veel succes wilde wensen in de toekomst.

De BBC maakt bekend dat ze het team verder onveranderd willen laten. Wat ook meteen betekent dat de mediawijzen van the Beeb hebben besloten om geen nieuwe Chris Evans te gaan zoeken. Met de dalende kijkcijfers kunnen ze lekker besparen door geen nieuwe presentator aan te stellen. Matt LeBlanc zal ongetwijfeld wat meer in de aandacht komen te staan in het volgende seizoen en misschien mogen Chris Harris en Rory Reid ook wat vaker naar de studio komen om leuke dingen te zeggen. Spannend, slechter dan het nu ging kan bijna niet, maar we kijken toch vooral uit naar wat de drie vorige presentatoren van hun the Grand Tour gaan maken.

Reacties

i-Wonder 05-07-16 | 18:23

Tussen de overblijvende presentatoren is onvoldoende spanning. Zonder relletjes wordt dat een saai programma.

panadol 05-07-16 | 18:56

Stop er toch gewoon mee. Het is zo klaar als een klontje dat het niet het format is dat het programma een succes maakte, maar het trio presentatoren. En volgens mij zijn die drie presentatoren bezig een ander autoprogramma te maken. Het format zelf is verder totaal niet interresant, jammer voor de BBC maar waar.

Swoop 05-07-16 | 19:09

Iets van het Journaal zonder nieuwslezer. Misschien kunnen ze er een Teletekstformat van maken, wel zonder geluid natuurljk.

JAG-XK 05-07-16 | 19:28

ik hoop dat zie die Sabine en Eddy dan ook thuis laten.. de eerste keer was het nog wel grappig.. en Sabine in de audi R8 was nog okay.. tijdens hun tripje in SA was het ook wel te doen.. maar autocue voorlezen en hinniken als een paard in de studio is wel erg irriant aan het worden..

Outback 06-07-16 | 12:53 | 2

Vond Clarkson en kornuiten vervelende heerschappen die nog meer gemeenschapsgeld verkwanselden dan de NPO ooit met elkaar in 10 jaar zullen halen.
Programma had niks met autorijden of testen te maken, kinderlijk in auto's scheuren en waar mogelijk stuk rijden de ego's van de heren speelden een hoofdrol en door die kapsones is uiteindelijk herr Clarkson op z'n bek gegaan.

kortebroek 06-07-16 | 16:08

Ze bespaarden ontzettend veel gemeenschapsgeld doordat ze door miljoenen bekeken werden in de hele wereld.....

Raider Twix 06-07-16 | 17:33

Je mag rustig naar Sesamstraat kijken i.p.v. naar TopGear (oud) hoor. Dat is echt geen probleem. Erger je je ook wat minder.
Kijken wij wel naar TopGear oud. Die nieuwe mot ik niet.

Raider Twix 06-07-16 | 18:01

Ze hebben nog steeds te veel presentators.

Reageer