Autobahn

Koop dan: villa met kartbaan in achtertuin

Altijd al een kartbaan in de achtertuin willen hebben en net de loterij gewonnen? Komt dat even goed uit. want dan hebben we net het perfecte huis voor u gevonden. 

Wordt het huis te klein voor kleine Max met zijn skelter met nummer 33 en zijn race-ambities, en heeft u er genoeg van om hem elk weekend naar karttraining te brengen? Dan wordt het tijd om over de grens te kijken voor een oplossing. In Noord-Ierland staat namelijk een prachtige villa te koop waar u alleen nog maar de achterdeur hoeft te openen om kleine Max aan het werk te zetten in een kart. In de achtertuin ligt namelijk een 980 meter lange kartbaan. 

De kartbaan is dan ook de trekpleister van het hele landgoed. Het huis doet er overigens niet voor onder, want die beslaat ruim 600 vierkante meter, heeft een zwembad, een douche voor meerdere personen tegelijk, een bioscoop en drie garages. 

Natuurlijk zijn er ook nadelen, zo ligt het in Noord-Ierland en moet kleine Max dus wel een coureur zijn die met regen overweg kan. Daarnaast ligt het op ongeveer een uur rijden van Belfast nabij het dorpje Mid Ulster, wat zich vertaalt naar 'in the middle of nowhere'. Voordeel is dan weer dat de prijs best meevalt met 2,25 miljoen pond (ongeveer €3,50 na Brexit).

Hoewel het dus een geweldig aanbod lijkt staat het pand alweer bijna een jaar te koop. We berichtten al eerder over deze buitenkans, maar nog niemand is erop gedoken. Zou er zich een addertje onder het gras schuilhouden?

Reacties

The2Amendment 25-03-19 | 17:16 | 3

Is ie nog steeds niet verkocht? Dit artikel stond een tijdje geleden ook al op autobahn.

prutser83 25-03-19 | 17:22

"We berichtten al eerder over deze buitenkans,"
bewuste dubbelpost dus :/

ZomaarEen 25-03-19 | 18:46

Misschien moeten ze er een paar gratis karts tegen aan gooien om het wat aantrekkelijker te maken?

Biet 26-03-19 | 08:31

Gratis helicopter lijkt me beter idee. In the Middle of nowhere op het platteland in het VK betekent uren over tweebaans weggetjes achter trekkers.

Archangel72 25-03-19 | 18:42

Als de huizen er net zo kut gebouwd zijn als in Ierland, dan mogen ze de prijs wel met de helft verlagen. Geen hond koopt zo'n toko daar totdat er meer duidelijkheid is over Brexit.

jos verstoppen 25-03-19 | 18:47

Bruut!

Als klein jongetje had ik graag gewild dat mijn ouders rijk waren om maar één reden: zodat ze de wei achter ons huis konden kopen om voor mij daar een kartbaan te laten bouwen. Inmiddels meer dan 45 jaar later heb ik de opgelopen emotionele schade enigszins op mijn vrouw verhaald door veel te veel uren achter de simulator in de mancave. Ik kan er nog steeds geen barst van, maar zo voelt het helemaal niet als ik over de Nordschleife scheur.

Torquemada 25-03-19 | 21:09

Was altijhd mijn Jeugd Droom, maar dan ook dwars door het huis em woonkamer , met een dikke doorzichtige PVC Buis !

Reageer