Autobahn

De Guido: half motor, half Lamborhini Aventador

De trike is een wonderlijke combinatie van auto en motor, maar wat als je een Boss Hoss-trike combineert met de achterkant van een Lamborghini Aventador. Dan krijg je dit.

Als je geen keuze kunt maken tussen het kopen van een auto of een motor, dan koop je toch gewoon een trike? Alle ongemakken van beide machines, maar nergens een voordeel. Het blijft ongemakkelijk parkeren, hij heeft geen dak en echt snel door de bocht kun je ook niet. Maar het kan nog erger, want motorenbouwers Boss Hoss Cycles Germany leek het een goed idee om de Guido te maken. Dit is het resultaat van het verkeerde huwelijk tussen Boss Hoss-brommer en een Lamborghini Aventador.

Net als je denkt dat het niet veel fouter kan, laten de Duitsers met trots zien dat ze echt niet weten wat ze aan het bouwen zijn, want er is niet gekozen voor de V12 uit de Lambo, maar voor de 6,2 liter V8 uit een Corvette. Deze is goed voor een miezerige 445 pk en 600 Nm en wordt doorgaans ook in andere Boss Hoss motoren gebouwd. Wederom wordt er dus gekozen voor de slechtste van beide.

Nu kunnen we niet alle schuld in de schoenen van de bouwers schuiven. Boss Hoss kreeg namelijk de opdracht om dit te doen van een rijke klant, en zoals we allemaal weten stinkt geld nog steeds niet. Maar goed, we hebben ook wel eens gehoord dat 'nee' ook een antwoord is... 

Reacties

AMD 24-03-19 | 13:59

Jezus.

Turk in Jurk 24-03-19 | 14:57

Allemaal leuk een aardig. Maar hoe moet de blinde eigenaar hiermee rijden als hij dit koopt? Want als je kan zien dan koop je iets wat wel mooi is.

Duffe 24-03-19 | 15:57 | 1

Natuurlijk ligt er geen V12 in. Dat is geen halve Aventador maar een halve replica.

appelboor 24-03-19 | 19:25

Gelukkig. Je zal toch een indrukwekkende auto slopen voor zo'n frankenstein-ding ...

Reagurend_Nijlpaard 24-03-19 | 16:00

D. Wilman en Autobahn is ook een verkeerd huwelijk, maar daar hoor je dan weer niets over.

Hiesjes 24-03-19 | 16:06

Laat me raden, de opdrachtgever had zijn Lambo tegen een boom geparkeerd en dacht met die achterkant kunnen we nog wel wat leuks doen.

Wijze uit het Oosten 25-03-19 | 10:10

Frankenstein zou trots zijn...

Reageer