Fernando Alonso sluit terugkeer in de Formule 1 na 2020 zeker niet uit!

 |  R. Willems  |  Plaats reactie

300 donuts werden er voor hem gedraaid na de Grand Prix van Abu Dhabi. Fernando Alonso verliet de Formule 1, als één van de grootste coureurs aller tijden. Maar hey, de Spanjaard laat nu weten dat hij na 2020 misschien weer terug komt...

Krijgen we dalijk eenzelfde afscheid als Felipe Massa? Die in 2016 op prachtige wijze afscheid nam van de sport, maar in 2017 gewoon weer aan de start verscheen van de Australische Grand Prix. Uiteindelijk was het einde van de Braziliaan een stuk minder speciaal en zal hij stiekem van binnen het liefst gewoon in 2016 gestopt zijn.

Maar Fernando Alonso denkt er toch serieus aan om weer terug te keren naar de Formule 1. Hij was dus helemaal niet 'klaar met de sport', hij was gewoon klaar om telkens te strijden voor de vijftiende en zestiende plek. Op dit moment rijdt de Spanjaard voor Toyota in het WEC, maar wie weet wat de toekomst brengt.

"Persoonlijk heb ik nog geen plannen voor 2020, dus sluit ik ook niks uit. Ik wilde gewoon weg om wat andere uitdagingen aan te gaan. Maar wat ik in de toekomst ga doen... Als er goede plannen zijn vanaf 2020, dan bestaat de mogelijkheid dat ik terugkom dat jaar, of de drie jaren daarna", aldus Alonso tegenover Motorsport.com.

Reacties