Giancarlo Fisichella geniet van Max Verstappen: 'Hij geeft altijd een show weg'

 |  R. Willems  |  Plaats reactie

Voormalig Ferrari- en Renault-coureur Giancarlo Fisichella is erg blij dat Max Verstappen actief is in de Formule 1. De Italiaan, die zelf in de koningsklasse van de autosport uitkwam tussen 1996 en 2009, geniet van de Nederlander.

Fisichella was bij Renault teamgenoot van Fernando Alonso, in de periode dat de Spanjaard twee wereldtitels veroverde, dus hij weet van dichtbij hoe talent er uit ziet. Bij Max Verstappen ziet hij dezelfde eigenschappen die Alonso ook had in zijn hoogtijdagen en de Italiaan geniet daarom extra van de rijkunsten van Verstappen.

Tegenover het Italiaanse Autosprint laat Fisichella weten dat hij erg heeft genoten van de Grand Prix van Australië, waar Verstappen een podiumplek behaalde, door de derde plaats binnen te slepen. Daar moest hij Sebastian Vettel voor inhalen, wat volgens Giancarlo hét wapenfeit is van Max.

"Max geeft al-tijd een show weg", begon Fisi enthousiast. "Hij is, zonder enige twijfel, één van de beste dingen aan de Formule 1. De inhaalmanoeuvre ook op Sebastian... Die was perfect uitgevoerd", aldus de Italiaan die in 2009 uitkwam voor Ferrari.

Reacties