Autobahn

En de eerste boete van het Formule 1-seizoen 2019 is voor...

A) Lance Stroll ; B) Lawrence Stroll ; C) de vervanger van Esteban Ocon ; D) een Canadees in een roze auto ; E) all of the above.

Zeg je Formule 1, dan zeg je regeltjes. Regeltjes die strikt gehandhaafd worden bovendien. De eerste boete van het jaar is een feit, deze werd geïncasseerd door kersvers Racing Point-coureur Lance Stroll. Stroll reed te hard in de pitstraat en ontving hiervoor een flip van $200. Hoeveel te hard hij precies reed weten we niet, aangezien de FIA corrupte PDF's op zijn site heeft gezet, die niet te openen zijn. Maar veel te hard zal het niet zijn geweest.

Force India Racing Point kende een stroeve start: Stroll werd in de vrije trainingen respectievelijk vijftiende en dertiende, zijn teamgenoot Sergio Perez deed het met twee keer P16 niet beter. Hierbij klaagde de Mexicaan over problemen met de balans van zijn auto.

Reacties

The2Amendment 15-03-19 | 16:31 | 2

Lans Droll. Zelfs met het geld van zijn pappie kan ie nog steeds niks. Triest.

Cen Bramer 15-03-19 | 17:02

Met een speedlimiter voor de pitstraat nog te hard weten ge rijden...

odolstoornis 15-03-19 | 17:54

Limiter moet wel handmatig worden ingedrukt, naar het schijnt... Als dat niet gebeurt, tja...

Overigens is Lance Stroll die niet kan presteren niet echt nieuws. Dat wisten we al. Zelfs in Ferrari zal hij laatste op de borden komen te staan. Deze jongen is echt alleen maar in de F1 omdat rijke pappie een helehoop centjes doneert. Echter, zonder pappie, was er ruimte voor een nieuw talent, die het verschil misschien wel kan maken. Maar, helaas. We zullen het met Stroll moeten doen totdat pappa beseft dat Racing Point wel erg veel geld verliest zo.

Sonja27 15-03-19 | 18:46 | 2

Nog heel even wachten en er komen weer zinnige artikelen.
Als we het over Stroll willen hebben: ik vind het opmerkelijk dat pa eigenaar van PVH was, en dat NA die periode Tommy Hilfiger sponsor werd van Hamilton (kwam -aangereden in een Aston Martin, en de 2e x in gechauffeurd in een Jaguar- persoonlijk tekenen in Amsterdam.
Wie of wat is de link die ik daar mis? Een man in een zwarte Ferrari(s)? FF of F12 of 599.

Boemibol 15-03-19 | 19:37

m.youtube.com/watch?v=_

Sonja27 16-03-19 | 00:41
hallolievemensen 15-03-19 | 20:46

Is goedkoper als de boete's die wij mogen ontvangen voor te hard rijden.. :)

Reageer