Autobahn

James Bond gaat elektrisch rijden

James Bond ontkomt niet aan de milieupolitie. Voor zijn komende film moet hij zijn benzineslurpende Aston Martin inleveren voor een milieuvriendelijk en elektrische kar.

James Bond hoort in een Aston Martin rond te rijden. Vooral de DB5 is hierbij iconisch, maar vanaf 2020 is dat niet meer zo. De aankomende film, met werknaam Shatterhand, wil de nieuwe regisseur (Cary Joji Fukunaga) dat 007 de slechteriken van zich afschudt in een elektrische auto. Dit alles om Bond wat milieuvriendelijker te laten lijken voor het publiek.

Maar Bond kan natuurlijk niet in een goedkoop batterijgebakje rond sukkelen, en gelukkig heeft Aston Martin mogelijk een oplossing voor dit probleem: de 250.000 pond kostende, en nog in ontwikkeling zijnde Rapide E. Deze auto moet eind 2019 op de markt komen, maar er zijn al pre-productiemodellen beschikbaar. Perfect dus als marketingtool voor Aston en een leuke familie-auto om Daniel Craig in te laten scheuren.

Al deze informatie komt van een insider die meewerkt aan de film en die zijn informatie met een Britse krant wilde delen. Deze spion lijkt overigens niet zo gecharmeerd van de keuze om elektrisch te gaan: "The decision was spearheaded by the film's new director, who's a total tree-hugger. He is working directly with Aston Martin to get one of their electric cars ready for its big close-up. Everybody is afraid of Bond getting labelled 'too PC' but they all felt the time was right to put him in a zero emission vehicle."

Reacties

koeberg 13-03-19 | 20:19 | 1

250.000 pond en eind 2019? Tegen die tijd bijzonder goed betaalbaar.

StevenQ 13-03-19 | 20:50

tegen die tijd is de pond volledig ingestort door de Brexit ja

wilderst 13-03-19 | 21:48 | 1

Dat is precies wat het UK wil: een zwakker pond. Makkelijker exporteren en ze kopen niks meer van ons want te duur. Ze gaan eigen auto's rijden, maken nu al hun eigen parma-ham, champagne en blauwaderkaas. Ze exporteren grote hoeveelheden cheddar naar o.a. Frankrijk! En ze gaan alles opvissen, wat wij niet mogen van de EU. Hoeven geen buitenlanders meer op te nemen. Ja, die Brexit is echt heel vervelend, not!

Johnny66 14-03-19 | 09:43

Je beperken tot de voordelen is niet het hele verhaal .

De Nare Varaan 14-03-19 | 12:17

Nog even en James Bond besteld Gin-tonic met een komkommertje, neukt hij geen vrouwen meer uit angst voor #metoo en laat hij een kek man-bunnetje groeien.
James Bond is gewoon een fucking hipster aan het woorden.
Waar blijven de echte kerels????

Reageer