Autobahn

U zoekt een motorfiets? Dit staat er te koop

Warm! Superwarm buiten. Waarom zou je dan nog met een stuk blik om je heen de weg op gaan? Trek je leren jas uit de kast en spring op de motor. Moet u er wel eerst even snel een kopen. Hier een paar voorbeelden.

Er gaat niets boven de vrijheid van rijden. Toch merk je in je moderne leasewagen vrij weinig van wat er om je heen gebeurt. Op de tweewieler ben je één met de weg en een met de natuur. Niet al te letterlijk nemen, want voor je het weet ben je een boomklever. Even snel een 'nieuwe' motor op de kop tikken? Zoek niet verder, want wij haalden van zoeksite Gashendel.nl de mooiste exemplaren om dit weekend nog van het mooie weer te kunnen genieten. Zoals je al vermoedt: Gashendel is opgezet door dezelfde mensen die ook Gaspedaal.nl maakten en je zoekt er dus meteen op (bijna) alle verkoopsites.

KTM 1290 Super Duke R

Stap een beetje sportief op een motor die niet meteen je hele bankrekening naar nul terugschroeft, met de KTM Super Duke. Voor minder dan vijfduizend euro ben je er al bij en heb je een Oostenrijkse KTM 990, leg je er nog vijfhonderd bij, dan is hij ook nog eens in het karakteristieke oranje met zwart uitgevoerd. Maar je wil de echte 1290 Super Duke hebben, reken dan op minimaal 12k om te kunnen rijden.

Ducati 1199 Panigale

Direct toetreden tot de club van rijders van rode monsters kan ook. Neem een Ducati Panigale. Kost wat meer, maar daarvoor krijg je natuurlijk wel meteen de volle streetcred erbij. Mocht je echt teveel geld hebben, dan kun je ook meteen voor de Superleggera gaan, met nul kilometers op de klok en een prijskaartje van €76.200.

BMW R 1200 GS

Lange afstanden afleggen op en naast de weg? Ga voor een BMW R 1200 GS. Op Gashendel staan er 343 te koop, van nieuw tot lekker ingereden. Wij zijn even een trip van Kaap naar Kaap plannen, of een West naar Oost endurancerit.

Harley-Davidson Forty Eight

Mocht u meteen behoefte hebben om aansluiting te vinden bij een motorbende, dan is een Harley de enige optie. Het kan ook zijn dat uw haarlijn wat terugtrekt, of dat u gewoon een voorliefde voor Amerikaans heeft. Hoe dan ook, zo'n stukje motorhistorie hoeft niet meteen het einde van je spaarcenten te beteken als je een beetje goed zoekt. Hier staan ze allemaal op een rij.

Yamaha MT 07

Spreekt het Amerikaanse geweld niet aan, maar is Japan meer u ding? Kijk niet verder, want de Yamaha MT 07 vinkt genoeg vakjes aan. Hij is betaalbaar en ziet er dik uit. Zekert als je de versie zonder kappen hebt doet deze Yamaha als naked bike prima mee in de file.

Reacties

Zwitsal 2.0 26-02-19 | 19:11

Motorrijden altijd +1
Ik rij zelf de Yamaha MT-07 wat een geweldige motor is dat.

prototyp 26-02-19 | 19:20

als ik het geld had: panigale zonder uitlaten!
en dan de hele zondag bij die herriepijprijders voor de deur staan gassen!
kunnen ze ook eens horen hoe dat is.
groeten namens iedereen die in zo'n dorp of langs een dijk woont.

Homer P. Simpson 26-02-19 | 19:30 | 3

Na 15 jaar motorrijden gestopt en een cabrio gekocht: was het zat om midden in de zomer bij 30 graden in een leren pak, met handschoenen, dikke laarzen en een helm op "een met de natuur te zijn". Veel relaxter: dak open, ramen naar beneden, muziekje aan en cola in de cupholder. Prima.

Satria 26-02-19 | 21:10

lekker verbranden in de file naar het strand

Cadaver 27-02-19 | 01:40

Die ene maand dat het 30+ is...
De overige 11 zijn anders nog steeds prima motorweer.

MisterMr 27-02-19 | 09:09

Een motor koop je niet vanwege de ratio. Kies voor avontuur, gemak, de seizoenen ruiken, lekker uitwaaien, voor de deur parkeren, flexibel zijn, omrijden omdat die bochten zo leuk zijn, lachen als je afstapt, mooie verhalen vertellen, genieten, je kapot zweten in de zomer, het koud hebben in November, maandag weer lachend naar je werk gaan. Dat dus.

issieookweer 26-02-19 | 23:09

@Konrad A.: *vermoedT. Maar het zei je vergeven, want jouw Keulse naamgenoot was ook unilinguïstisch.

Reageer