Toro Rosso en Williams presenteren vanmiddag hun bolides!

 |  R. Willems  |  Plaats reactie

Opgelet Formule 1-fans! Vanmiddag presenteren Toro Rosso en Williams hun Formule 1-wagens voor 2019. Vooral wordt het interessant om te zien welke kleurstelling Toro Rosso gaat gebruiken. De bolide van Williams komt er zeker anders uit te zien.

De laatste jaren was de wagen van Williams compleet wit met blauw-rode strepen. Deze kleuren waren de kleuren van Martini, de hoofdsponsor van Williams. Maar het Italiaanse bedrijf heeft vorig jaar laten weten te stoppen met het sponsoren van Williams. Hierdoor is de kans groot dat de kleurstelling er anders uit komt te zien in 2019. Om 16:00 Nederlandse tijd wordt de nieuwe Williams getoond.

Toro Rosso

Het opleidingsteam van Red Bull Racing presenteert ook op maandag haar auto. De afgelopen twee seizoenen had het Italiaanse team één van de mooiste kleurstellingen, met het felle blauw en rood. Dit jaar lijkt de kleur iets donkerder te gaan worden, als we kijken naar de teamfoto van Alexander Albon en Daniil Kvyat, gehuld in hun overall. Benieuwd naar de Toro Rosso? Die wordt om 14:30 Nederlandse tijd wereldkundig gemaakt.

Reacties