Autobahn

VIDEO. Meisje auto-parkeert AMG tussen twee Lamborghini's

Oh my god, oh my gawd. Ooooh my gaaaawd, ERMAGERD!

Kent u dat gezegde, meer geluk dan wijsheid? Mocht u de uitwerking hiervan op beeld willen zien, kijk dan vooral de volgende video. Een of andere griet die wij niet kennen, maar die wel de beschikking heeft over een Mercedes-AMG C63S, probeert ergens in San Francisco de automatische parkeerfunctie van haar AMG-Merry uit. Tussen twee stinkend dure Lamborghini Aventador Superveloce's. Waren wij maar zo onbevangen...

Oh, en beste Yanks: een 'coop' is een kippenhok, het woord dat jullie zoeken is 'coupé' (koo-pay). (dank, Dumpert!)

Reacties

Boemibol 06-02-19 | 14:44

Gatver, wat een schijtwijf.

Duffe 06-02-19 | 14:48 | 2

Hoezo meer geluk dan wijsheid? Ik denk dat de ingenieurs bij Mercedes echt niet zomaar iets in elkaar hebben geflanst.

H.Feitsma 06-02-19 | 16:56

Dachten ze van Volvo ook, maar daar werd toch echt een mannetje keihard geschept, in de vroege dagen van Emergency Braking.

N3uk33nd 06-02-19 | 17:20

@Duffe,
Dit was gewoon domheid van dat wijf. Bij parkassist van Mercedes (en ook vrijwel alle andere merken) wordt je geacht om tijdens het manoeuvreren het rempedaal te doseren, om vervolgens op aanwijzing compleet te stoppen om de auto weer in D te zetten (en vica versa als de auto een paar keer wilt steken).
Dat ze het rempedaal volledig loslaat is dus absoluut niet te bedoeling, en dan is het een geluk dat de auto dan uiteindelijk alsnog zelf nog ingrijpt.
Verder allemaal hysterisch Amerikaans geblaat over een dingetje wat 15 jaar geleden al op een Toyota, VW en Ford zat.
@H.Feitsma
Nee, dat desbetreffend filmpje waar je naar verwijst, bleek het systeem per ongeluk uitgezet te zijn. Een 2e filmpje wat rondgaat met dezelfde faal van Volvo (tussen journalisten) bleken de journalisten de verkeerde auto gepakt te hebben, 1 zonder front-assist.

gepast_betalen 06-02-19 | 15:25

WTF, hoe komt zo'n lowlife in zo'n prachtig stuk techniek terecht?

Homer P. Simpson 06-02-19 | 18:07

Yuk, wat een hysterisch wijf.

Hoogbegaaft 06-02-19 | 23:33

Mooi! Nu vrouwen zelf kunnen parkeren kunnen ze voortaan alleen boodschappen gaan goed voordat ze gaan koken. Hou je meer tijd over voor belangrijkere dingen...

Wim-Heitinga 07-02-19 | 11:26

Ha, dit kan mijn brakke cactus ook.

Reageer