Autobahn

Lelijker dan dit krijg je je Lamborghini Urus echt niet

Oke mensen, we zitten officieel op peak ugliness. Deze Lamborghini Urus met behulp van een beetje tuning de pinnacle of douchedom bereikt, en de trofee der wansmaak mag naar (man, man,) Manhart. Glückwunsch!

Kent u die foto's van compleet gefaalde plastisch chirurgische ingrepen? Als daar een automotive equivalent van was, dan zagen we deze Urus bovenaan. We parafaseren graag even deze epische comment onder een stokoud topic: "Looks like she was sodomized by the ugly stick. And after the stick was done, he smoked a cigarette while he called over his friends, borderline disfigured stick and Jesus WTF is that stick. Then borderline disfigured stick and Jesus WTF is that stick double penetrated her anally while ugly stick throat fcked her."

We zien velgen waar een gemiddelde Amish jaloers van wordt, de ergste zwart-geel-combinatie sinds de jurk van Ma Stoop, rode (??) inzetstukken in de uitlaten, en een olievlek-motief aan de binnenkant van de motorkap. Geef onze portie maar aan fikkie. Of beter: zet meteen de fik erin. 

Voordeel is wel dat de clownschoen op wielen 812 pk en 950 Nm meekrijgt, dus misschien is hij uit het blikveld, nog voordat uw gezicht begint te smelten, Raiders of the lost Ark-style. Ach, er zijn vast Arabieren zat die het helemaal prachtig vinden.

Reacties

TP 1984 29-01-19 | 17:37

Voor een SUV ziet het er cool genoeg uit, een echte Lamborghini wordt het in mijn ogen toch niet. Een echte Lamborghini hoort namelijk precies onder de slagboom door te kunnen.

WatMoetJeNu 30-01-19 | 07:40

Er is maar 1 échte Lamborghini offroader, de LM002.
www.mecum.com/lots/CA0811-113522/1988...

telefunken 30-01-19 | 07:40

Dat is toch een flinke smak geld voor een opgevoerde en omgebouwde Audi Q8. Kan je beter je geld steken in de nieuwe e-Tron.

rolandet 30-01-19 | 12:01

Wat een zeik-artikel. Ding ziet er prima uit.

The Ugly 30-01-19 | 14:49

Als ik hem op straat zou zien zou ik denken: hee een getunede Toyota C-HR!

Reageer