Autobahn

VIDEO. Automobilist verliest kind, rijdt door

Het is begrijpelijk dat je als moeder/vader af en toe liever geen kind had gewild, maar om deze dan op de openbare weg uit de auto te knikkeren en achter te laten in het kinderzitje gaat misschien wat ver.

Een automobilist uit de VS laat maar weer eens zien hoe slecht het gesteld is met de kennis over kinderzitjes. In dit geval was de kennis over het kinderslot ook niet voldoende. Gelukkig waren de andere weggebruikers iets oplettender dan de kinderverliezer.

Via onze vrienden van Dumpert.

Reacties

Leon Tosti 17-01-19 | 14:56 | 1

Is Black Lifes Matter al in actie gekomen?

koeberg 17-01-19 | 22:15

Alleen als het een donker kind met blanke ouders betreft.

Gummibrösel 17-01-19 | 15:17

Die persoon moet doof zijn geweest anders hoor je een openstaande deur toch?

TuurlijkNiet 17-01-19 | 15:26

Het is gemakkelijk om dit te beoordelen, maar heb zelf helaas ook al eens een soortgelijk iets meegemaakt, hoewel minder extreem. Vriendin was twee weken met vriendinnen op vakantie en toen moest ik de kleine naar de kinderopvang brengen. Maar daarna naar de supermarkt (lunch voorbereiding) en het werk.

Normaal zet ik altijd eerst het kind in de auto als ik nog even terug loop voor de laptop tas. Echter die ochtend was ik wat meer gehaast dan normaal, want was iets te lang blijven liggen. Dus nadat ik de auto uit de garage had gehaald en voor de deur gezet, liep ik naar binnen, pakte de laptop tas en reed daarna naar de kinderopvang en ondertussen deed ik alvast telefonisch de daily standup met het personeel.. Halverwege (nadat het gesprek was beeindigd) vond ik Madelyn wel heel erg rustig en toen had ik pas in de gaten dat het stoeltje leeg was.. Madelyn zat nog in het kinderstoeltje aan de keuken tafel. Kan er nu wel een beetje om lachen, maar het schaamrood stond destijds op m'n kaken..

Reageer