Autobahn

VIDEO. Provinciale weg is levensgevaarlijk

Zo maar een provinciale weg in Nederland vannacht. Auto met passagiers rijdt veel te hard door rood stoplicht in wegwerkzone. Rechtdoor is afgezet met blokken en dat voelen de inzittenden. Nadat ze niemand geraakt hebben, gaan ze er te voet vandoor.

Via Dumpert.

Update:
Inmiddels weten we meer over de aanrijding die in Heemskerk plaatsvond op de de kruising Tolweg/Hoflaan/Gerrit van Assendelftstraat. In de Honda zaten drie jongens van "Noord-Afrikaanse of Turkse" komaf. Alledrie waren ze gewond: de bestuurder had een verwonding aa zijn hand, terwijl de bijrijder een hoofdwond had opgelopen en de achterpassagier had er zelfs twee op zijn hoofd. De filmer van het geheel hielp de drie uit de auto, waarna ze als dieven in de nacht verdwenen. De bestuurder heeft nog een of andere zwarte koker uit zijn wagen gehaald, voordat hij de pleiterik maakte.

In de auto lag een lachgascilinder (niet voor de motor, maar voor de ballonnetjes) en uiteraard drank (alcohol) en bekers. Ze zullen dus wel compleet "nuchter" geweest zijn.