Autobahn

VIDEO. Provinciale weg is levensgevaarlijk

Zo maar een provinciale weg in Nederland vannacht. Auto met passagiers rijdt veel te hard door rood stoplicht in wegwerkzone. Rechtdoor is afgezet met blokken en dat voelen de inzittenden. Nadat ze niemand geraakt hebben, gaan ze er te voet vandoor.

Via Dumpert.

Update:
Inmiddels weten we meer over de aanrijding die in Heemskerk plaatsvond op de de kruising Tolweg/Hoflaan/Gerrit van Assendelftstraat. In de Honda zaten drie jongens van "Noord-Afrikaanse of Turkse" komaf. Alledrie waren ze gewond: de bestuurder had een verwonding aa zijn hand, terwijl de bijrijder een hoofdwond had opgelopen en de achterpassagier had er zelfs twee op zijn hoofd. De filmer van het geheel hielp de drie uit de auto, waarna ze als dieven in de nacht verdwenen. De bestuurder heeft nog een of andere zwarte koker uit zijn wagen gehaald, voordat hij de pleiterik maakte.

In de auto lag een lachgascilinder (niet voor de motor, maar voor de ballonnetjes) en uiteraard drank (alcohol) en bekers. Ze zullen dus wel compleet "nuchter" geweest zijn.

Reacties

Beffel0Bill 13-01-19 | 16:52

Ach jah
Provinciale weg gevaarlijk ...
Als ik die mafketel zo bezig zie
Dan heeft ie weinig respect voor die betonnen wegdinges rechts van 'm
Mja Darwin moet ook nog iets te doen hebben, toch?

Sinclair 13-01-19 | 21:34

Grappig... uitgestapt en gevlucht, dus die auto was dus gestolen of had illegale kentekens, anders ben je wel heel makkelijk vindbaar.

Angerfish 13-01-19 | 21:54

@Sinclair
Wat een onzin. Er zijn genoeg beweegredenen te bedenken waarom ze zijn gevlucht. Je ziet het veel bij mensen die onder invloed zijn en zich later melden. Er valt dan veel lastiger te achterhalen of men iets op had.

prutser83 13-01-19 | 21:54

Jaren geleden hier een soortgelijk geval gehad. Auto in een stel andere auto's geparkeerd, bestuurder spoorloos. Politie naar kentekenhouder. Auto? Nee, die had zoonlief mee. Nee, die was nog niet thuisgekomen. Ze zouden hem wel naar het buro sturen als hij weer thuis was (en de alcohol uit zn bloed was)

Angerfish 13-01-19 | 17:38

Volgens mij maakt het niet zoveel uit op wat voor weg je rijdt. Met deze snelheid en dit roekeloze rijgedrag maak je elke weg gevaarlijk.

loze stijl 13-01-19 | 18:37

Die is stuk..

Count_Grishnackh 13-01-19 | 19:42

paupers met hun pauperhonda.

Johnny66 13-01-19 | 20:00

Een gevaarlijke weg bestaat natuurlijk niet.

kloopindeslootjijook 13-01-19 | 21:31

Die stuiterblokjes werken prima zeg. Alleen jammer als je daar de weg overfietst.

Reageer