Autobahn

Gelekt: de nieuwe Mercedes-Benz CLA

Het spreekt voor zich dat de nieuwe A-Klasse er ook weer als CLA komt. De Duitsers presenteren het model op de CES in Las Vegas, en natuurlijk is er altijd wel een partij met lekkage. Dus hier is 'ie alvast.

Wie denkt dat de nieuwe A-Klasse Sedan een CLA overbodig maakt, komt bedrogen uit. Ondanks dat er het nodige op aan te merken is, gaan de CLA's als hot cakes. Zelfs vorig jaar nog, in het laatste jaar van het model, verkocht Mercedes de poor man's Benz bij de vleet.

De nieuwe CLA is alles wat je ervan verwacht. De veranderingen van de A-Klasse zijn getransporteerd naar de koets van de CLA, en dat was het wel zo'n beetje. Haha nee, wie houden we voor de gek: dit zit er gewoon strak uit, waarbij het wel helpt dat het model op de persplaten waarschijnlijk het dubbele van het basismodel doet.

Verwacht onder de kap een zwik aan Renault-blokjes, maar dat vergeten de logofappers het liefst. Tegen meerprijs krijgt u de complete MBUX-kermis in uw interieur. De brute en krachtige CLA45 AMG zal zich écht gaan onderscheiden van welke concurrent dan ook, maar het is nog niet duidelijk wanneer deze komt. We verwachten eerst nog een CLA35, eerlijk gezegd.

Reacties

Koning Willy 08-01-19 | 08:50

Tja, voor de fans. Denk ik.

mr.Cam 08-01-19 | 09:41

Ik zie eigenlijk geen verschil met de vorige, maar goed. Zo kunnen alle b-voetballers, startende drugsdealers en mannetjes met een minderwaardigheidscomplex wel weer een bezoekje brengen aan de Mercedesdealer, wat goed is, want geen electro-rommel.

TheEgg 08-01-19 | 11:14

Ik ben even wat oogbal tyfus met bleekwater aan het verwijderen. Over smaak valt niet te twisten, over wansmaak ook niet: Dit kan als voorbeeld plaatje in het woordenboek bij wansmaak.

captainobvious 08-01-19 | 12:04

Zal het weer goed doen bij de marokkaanse drugsdealertjes en kruimeldiefjes.

Waakvlam 08-01-19 | 12:13

Zie aan de buitenkant weinig verschil en dan vind ik hem alleen in het zwart wel mooi. De binnenkant is echt heeeel vet!

RodeDraak 08-01-19 | 20:21 | 1

Waarom geen foto's van de achterkant?

TheEgg 08-01-19 | 21:09

Toen braakte de camera al zijn ingewanden eruit. Op een gegeven moment is de maat vol, ook voor elektronica.

Reageer